Urmărește-ne în Social Media

Tove Lo - 2 Die 4

Tove Lo îşi continuă drumul spre viitorul album cu un nou single melancolic, "2 Die 4", care include un sample foarte renumit. E vorba despre "Popcorn" de la Hot Butter, apărut în 1972 şi care e transformat în ceva fresh şi retro-futurist. Primim şi un videoclip minimalist, cu accentul pe artistă ca protagonist.

Tove Lo apare în clip cu imaginea unei Wonder Woman sau Xena care tocmai a terminat o bătălie şi se reculege şi îşi trage sufletul. "2 Die 4" este încă un single de pe viitorul album al lui Tove Lo, "Dirt Femme", care e plin de hook-uri şi extrem de catchy. Vei fredona în egală măsură părţile de sintetizator şi puţinele versuri ale acestui single. Meritul aparţine totuşi originalului "Popcorn" din 1972, de la Hot Butter, care dacă nu mă înşel a mai primit o revitalizare de la Crazy Frog.

Videoclipul cel nou a fost regizat de către Kenny Laubbacher. Tove Lo a recunoscut că e prima dată când face sampling la acest nivel şi că a simţit că a făcut alegerea perfectă pentru piesa sa. Artista îşi compară creaţia cu "o îmbrăţişare caldă după care îţi revii, tipi şi începi să dansezi". Despre clip a declarat că are cu adevărat inspiraţie din partea lui "Wonder Woman", doar că într-un mod mai sexy, iconic şi nostalgic.

Albumul nou "Dirt Femme" va fi lansat pe 14 octombrie şi vine la 3 ani distanţă de la "Sunshine Kitty" din 2019. Tove Lo a apărut la Lollapalooza pe parcursul weekend-ului 30-31 iulie, iar în lineup se află şi Dua Lipa, J. Cole, Metallica şi Lil Baby. Tove Lo a mai lansat în 2022 melodia "No One Dies From Love", care include şi un sărut cu un soi de Robocop, dar şi piesa "How Long", care a debutat fix în primele zile din an în controversatul serial HBO "Euphoria".

Tove Lo, pe numele său real Ebba Tove Elsa Nilsson este o cântăreaţă, producătoare şi actriţă suedeză numită de Rolling Stone Magazine "cel mai întunecat produs pop de export al Suediei". Este cunoscută pentru influenţa grunge asupra muzicii pop pe care o cântă. Versurile sale complexe şi autobiografice i-au adus porecla de "cea mai tristă fată din Suedia".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED