Urmărește-ne în Social Media

Tove Lo - No One Dies From Love

Tove Lo ne poartă în viitor și trecut într-un singur videoclip. ”No One Dies From Love” este o poveste de dragoste plasată în anii '70, dar cu scenariu SF.

"Am știut mereu că vreau să fac ceva maiestuos din punct de vedere vizual pentru această piesă ("No One Dies From Love"), dar nu am putut să-mi conturez un scenariu decât atunci când dragii mei de la Alaska Films au venit la mine cu cea mai incredibilă idee; un musical SF cu o poveste de dragoste plasată în anii ’70, cu mine și Annie 3000 și roluri principale. S-a lucrat cu multă pasiune la realizarea acestui videoclip, sunt extrem de recunoscătoare echipei mele și celor de la Alaska și Iconoclast că au făcut ca acest proiect să fie posibil. Sunteți gata să plângeți și să dansați cu mine?", ne întreabă Tove Lo.

"No One Dies From Love" este prima piesă pe care artista suedeză o lansează prin intermediul propriei case de discuri, Pretty Swede Records. Melodia îmbină beat-uri dance cu o producție pop, versurile descriind o poveste de dragoste încheiată, dar care încă trezește amintiri.

Colaborările îi vin foarte bine artistei suedeze, Tove Lo având în portofoliu o lungă serie de featuring-uri. Vara trecută, Tove Lo a lansat piesa "bitches" în colaborare cu Charli XCX, Icona Pop și Elliphant. Artista a colaborat și cu Major Lazer pe melodia "Blow that Smoke", un single cu influențe reggaeton, pop și EDM.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Tove Lo lansează piesa "How Long" în cadrul serialului HBO "Euphoria"

Dacă aţi urmărit episodul 4 din sezonul 2 al serialului "Euphoria" pe HBO Go pe 30 ianuarie, atunci aţi auzit cu siguranţă noua piesă a lui Tove Lo, "How Long". Artista suedeză îşi aduce brandul propriu de dark pop în cel mai întunecat serial cu adolescenţi din istorie.

Publicat

pe

Coperta single Tove Lo How Long Euphoria
Coperta single Tove Lo How Long Euphoria │ FOTO: Tove Lo

"Euphoria" a avut parte deja de o piesă nouă Lana del Rey, "Watercolor Eyes", dar şi de release-uri semnate Billie Eilish şi Rosalia. Tove Lo aduce synth pop pur nordic prin "How Long", cu o voce curată şi un refren catchy, care sună a dans într-un club părăsit la 4 noaptea. Aparent acest sound se numeşte "nu-disco" şi nu e departe de ce a făcut Dua Lipa cu albumul "Future Nostalgia". Versurile lui Tove Lo sunt despre lupta unei persoane de a trece peste relaţia cu fostul sau fosta.

În octombrie 2021 artista suedeză dezvăluia că finalizează compoziţia celui de-al cincilea album din cariera sa, succesorul lui "Sunshine Kitty" din 2019. Artista a bifat o colaborare cu un nume uriaş în aceeaşi perioadă, apărând pe piesa "Give It All Up" de la Duran Duran. Acel single a apărut pe albumul "Future Past" al britanicilor, ducând discografia lor la 15 titluri.

Tove Lo i se va alătura lui Dua Lipa în turneul "Future Nostalgia" din Marea Britanie şi Europa, care începe în luna aprilie 2022.

"Euphoria" este o producţie semnată Sam Levinson şi poate fi descris cel mai bine ca un "Requiem for a Dream modern". În cele două sezoane vedem adolescenţi la liceu abuzând de narcotice, având relaţii, descoperindu-şi sexualitatea, dar şi ajungând la Alcoolicii Anonimi şi suferind abuzuri. Serialul nu se fereşte să arate nuditate feminină şi masculină, consum nemascat de droguri, supradoze şi momente şocante de violenţă, uneori gratuite.

Zendaya e probabil actorul cel mai cunoscut din distribuţie, alături de actorul transgender Hunter Schafer, care face un rol fabulos. Joacă şi Maude Apator, fiica lui Jude Apatow, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de comedie de la Hollywood.  Serialul a strâns 3 premii Emmy în 2020, dar şi nominalizări la premiile BAFTA, dar şi alte 3 nominalizări la Emmy 2021.

Citește în continuare