Urmărește-ne în Social Media

Tove Lo - Grapefruit

Tove Lo a lansat piesa "Grapefruit", extrasă de pe albumul "Dirt Femme". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Tove Lo lansează pe 14 octombrie un nou album, intitulat "Dirt Femme". De pe acest material, suedeza de 34 de ani a prezentat deja câteva piese ca "True Romance" și "2 Die 4". Înainte ca albumul să fie disponibil în întregime, artista mai prezintă un cântec cu videoclip.

"Grapefruit" este o piesă cu un mesaj puternic, ce se adresează tuturor celor care s-au luptat cu încrederea în sine și cu tulburările de alimentație. Videoclipul ce însoțește melodia o prezintă pe Tove adâncindu-se într-o coregrafie emoționantă în timp ce un grapefruit nemâncat putrezește în frigider. "Unul, doi, grapefruit / Aș vrea să mă pot schimba peste noapte / Trei, patru, mai slăbește / Omoară-mi obsesia, te rog mori / Cinci, șase, urăsc asta / Cum de încă mai sunt în această luptă?", sunt o parte din versurile melodiei.

"Am încercat să scriu această melodie de peste 10 ani. Știu că nu am vorbit prea mult despre asta în interviuri sau chiar în muzica mea, acolo unde sunt cea mai sinceră. Cred că a trebuit să găsesc modalitatea potrivită de a împărtăși sentimentele și cercul vicios al comportamentului în care am fost prinsă. M-am eliberat de tulburările de alimentație și de problemele corporale de foarte mult timp, însă ele au reușit să pună stăpânire pe mulți ani din adolescența mea.

Nu sunt sigură de ce am scris acest cântec acum. Poate că cei 2 ani de inactivitate mi-au adus amintiri, poate am avut nevoie de tot acest timp ca să pot privi înapoi fără amărăciune. Unul dintre numeroasele sentimente de care îmi amintesc era nevoia să ies din propria mea piele. M-am simțit atât de prinsă într-un corp pe care îl uram", a scris Tove Lo pe Instagram.

Dirt Femme este al cincilea album de studio al cântăreței Tove Lo, și vine la trei ani distanţă de la "Sunshine Kitty". Materialul este lansat prin casa ei de discuri - Pretty Swede Records.

Tracklist "Dirt Femme":

 1. No One Dies From Love
 2. Suburbia
 3. 2 Die 4
 4. True Romance
 5. Grapefruit
 6. Cute & Cruel (featuring First Aid Kit)
 7. Call on Me (with SG Lewis)
 8. Attention Whore (featuring Channel Tres)
 9. Pineapple Slice (with SG Lewis)
 10. I'm to Blame
 11. Kick in the Head
 12. How Long
Comentarii