Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: The Weeknd - Blinding Lights

The Weeknd a lansat videoclipul piesei "Blinding Lights", care deşi sună a imn dansabil din anii '80, primeşte un vizual mai degrabă întunecat. Fanii au găsit deja influenţe din clipurile lui Michael Jackson, dar şi din "Joker" în această creaţie inedită. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

The Weeknd nu se leapădă de pasiunea pentru dans şi maşini rapide, ambele piese de rezistenţă în clipul "Blinding Lights". Artistul are întreg oraşul doar pentru el, fără vreo muză sau vreun inamic. Este în egală măsură puştanul de bani gata care goneşte cu un bolid, dar şi bărbatul rafinat care le-a trăit şi văzut pe toate. Spre mijlocul videoclipului lucrurile devin psihedelice, se schimbă tempo-ul puţin şi protagonistul şi bolidul său par prinşi într-un purgatoriu al cluburilor de noapte şi luminilor roşii.

Amuzant e că The Weeknd nu e la prima dispută într-un club, el având parte de o altercaţie de gen şi în noul film al lui Adam Sandler, "Uncut Gems". Artistul apare în rol propriu acolo şi îi fură prietena lui Sandler. Până la finalul clipului nou regăsim un Abel Tesfaye schimbat, lingându-şi rănile şi îmbrăţişând dezamăgirea, eşecul şi trauma. Nimeni nu ştie cum a rămas cu bolidul său... Videoclipul este regizat de către Anton Tammi, iar The Weeknd evocă imaginea lui Herbie Hancock, o legendă jazz care avea acelaşi look prin anii '70.

Single-ul "Blinding Lights" a debutat în noiembrie 2019, la câteva zile după un alt track nou, "Heartless". Cele două sunt diametral opuse: prima melodie este despre despărţire şi e ceva mai melancolică, a doua este despre dans extatic plin de sintetizatoare de synth pop. Iniţial piesa de faţă a apărut parţial într-o reclamă la Mercedes-Benz şi a fost cântată apoi complet live la emisiunea "The Late Show With Stephen Colbert". The Weeknd a făcut şi o raritate: a apărut două nopţi la rând la emisiune.

Încă nu e clar dacă aceste track-uri anticipează un nou LP, dar fanii tânjesc după ceva nou la 4 ani de la lansarea lui "Starboy". E drept că în 2018 am primit EP-ul "My Dear Melancholy" şi am mai auzit şi colaborări cu Travis Scott şi Gesaffelstein. Pentru muzician urmează o apariţie la emisiunea lui Kimmel, unde am putea afla mai multe despre planurile sale de viitor.

Citește mai multe despre The Weeknd
Videoclipuri cu The Weeknd
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE