Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui The Weeknd, "Blinding Lights", inspirată de anii '80 - AUDIO

Obsesia pentru hainele, muzica şi vibe-ul anilor '80 continuă, iar The Weeknd este cel mai nou artist care aderă la trend. Muzicianul a lansat piesa "Blinding Lights", ale cărei sintetizatoare ne duc cu 30 de ani în urmă. Poţi asculta noul single în articol.

Publicat

pe

Coperta single The Weeknd Blinding Lights
Coperta single The Weeknd Blinding Lights │ FOTO: The Weeknd

The Weeknd are o săptămână prolifică, între lansarea single-ului "Heartless" şi a acestui track, "Blinding Lights". Dacă prima piesă a fost despre despărţire şi retransformarea în băiat rău, al doilea single este ceva mai puritan şi degajă bucurie pură. Dă senzaţia unui personaj tânăr, pe la 20 de ani, care dansează în sufraferie în vreme ce se pregăteşte să plece la o petrecere. The Weeknd a mai cochetat cu sound-ul anilor '80.

Piesa "Secrets" de pe albumul "Starboy" din 2016 a fost comparată de mulţi cu o creaţie Modern Talking. Abel a avut mereu o pasiune pentru sintetizatoare, exacerbată de colaborările cu DJ reputaţi precum Daft Punk sau Gesaffelstein. Trilul său de Bruno Mars meets Michael Jackson într-o variantă mai sentimentală se mulează perfect peste aceste sunete. Single-ul cel nou a fost lansat împreună cu un clip realizat de Mercedes-Benz, în care apare The Weeknd, făcând reclamă la un nou automobil.

După 2 piese noi într-o săptămână, putem doar să aşteptăm albumul cel nou al rapperului canadian. Surse apropiate de acesta au indicat sosirea sa până la final de an şi avem şi un nume neconfirmat de "Chapter VI". Artistul de 29 de ani vine după o schimbare de look şi de stil, încercând să se regăsească după despărţirea de Selena Gomez. Acest eveniment nefericit a dat naştere unui EP foarte popular anul trecut "My Dear Melancholy".

The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye a mai avut în ultimul an colaborări cu Gesaffelstein, dar şi o piesă dedicată fenomenului "Game of Thrones". Ultimul său album de studio a fost totuşi "Starboy" din 2016, care a debutat pe locul întâi în topul Billboard 200. A primit un disc dublu de platină de la RIAA.

Comentează

Trending