Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ascultă noua melodie a lui The Weeknd, "Blinding Lights", inspirată de anii '80 - AUDIO

Obsesia pentru hainele, muzica şi vibe-ul anilor '80 continuă, iar The Weeknd este cel mai nou artist care aderă la trend. Muzicianul a lansat piesa "Blinding Lights", ale cărei sintetizatoare ne duc cu 30 de ani în urmă. Poţi asculta noul single în articol.
Coperta single The Weeknd Blinding Lights

Coperta single The Weeknd Blinding Lights (foto: The Weeknd)

The Weeknd are o săptămână prolifică, între lansarea single-ului "Heartless" şi a acestui track, "Blinding Lights". Dacă prima piesă a fost despre despărţire şi retransformarea în băiat rău, al doilea single este ceva mai puritan şi degajă bucurie pură. Dă senzaţia unui personaj tânăr, pe la 20 de ani, care dansează în sufraferie în vreme ce se pregăteşte să plece la o petrecere. The Weeknd a mai cochetat cu sound-ul anilor '80.

Piesa "Secrets" de pe albumul "Starboy" din 2016 a fost comparată de mulţi cu o creaţie Modern Talking. Abel a avut mereu o pasiune pentru sintetizatoare, exacerbată de colaborările cu DJ reputaţi precum Daft Punk sau Gesaffelstein. Trilul său de Bruno Mars meets Michael Jackson într-o variantă mai sentimentală se mulează perfect peste aceste sunete. Single-ul cel nou a fost lansat împreună cu un clip realizat de Mercedes-Benz, în care apare The Weeknd, făcând reclamă la un nou automobil.

După 2 piese noi într-o săptămână, putem doar să aşteptăm albumul cel nou al rapperului canadian. Surse apropiate de acesta au indicat sosirea sa până la final de an şi avem şi un nume neconfirmat de "Chapter VI". Artistul de 29 de ani vine după o schimbare de look şi de stil, încercând să se regăsească după despărţirea de Selena Gomez. Acest eveniment nefericit a dat naştere unui EP foarte popular anul trecut "My Dear Melancholy".

The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye a mai avut în ultimul an colaborări cu Gesaffelstein, dar şi o piesă dedicată fenomenului "Game of Thrones". Ultimul său album de studio a fost totuşi "Starboy" din 2016, care a debutat pe locul întâi în topul Billboard 200. A primit un disc dublu de platină de la RIAA.

Citește mai multe despre The Weeknd
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viţa de Vie anunţă lansarea albumului "În Corzi @ Awake", primul album live simfonic al trupei

Viţa de Vie continuă să experimenteze cu sunetul său şi să îşi reinventeze hiturile, pregătind un nou album inedit. De...

Închide