Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

The Weeknd a lansat o nouă piesă post-despărţire, "Heartless" - AUDIO

După un album de succes produs de Daft Punk şi un EP plin de tristeţe, The Weeknd revine cu o piesă nouă de despărţire, "Heartless". Artistul etalează o aură de băiat rău pe acest nou track, pe care îl puteţi asculta în articol.
Coperta single The Weeknd Heartless

Coperta single The Weeknd Heartless (foto: The Weeknd)

La 3 ani distanţă de la lansarea lui "Starboy", The Weeknd oferă publicului un cadou sub forma noului single "Heartless". Muzicianul din Toronto începe un nou capitol în cariera şi viaţa sa, unul "psihotic, care topeşte creiere", conform unei postări criptice pe Instagram. Noul capitol vine la pachet cu o schimbare de look, iar Abel apare cu ochelari şi o nouă frizură, cu părul ceva mai lung de această dată.

"Heartless" este o piesă cu mult sintetizator şi vocalize prelungite de mixajul din studio. The Weeknd cântă despre momentul când te laşi pradă viciilor şi dorinţelor după o despărţire. Recunoaşte că e incapabil să scape de obiceiurile rele vechi şi de petrecerile nesfârşite. Toate acestea pentru a acoperi un gol dintr-o inimă care nu se mai vindecă. Câştigătorul de premii Grammy a fost recent fotografiat de paparazzi filmând un videoclip nou în Las Vegas.

Tânărul de 29 de ani pregăteşte un nou material discografic, deşi nu e clar dacă va sosi în acest an sau în 2020. Conform surselor apropiate de muzician, acesta ar fi înregistrat recent o piesă numită "Like Selena", din nou inspirată de fosta sa iubită, Selena Gomez. Despre aceeaşi muză a fost şi EP-ul din 2018 "My Dear Melancholy", al cărui principal hit a fost piesa "Call Out My Name". Pe acel disc am regăsit aluzii foarte intime la Selena Gomez, inclusiv la momentul când problemele sale de sănătate s-au agravat şi The Weeknd era gata să îi doneze un rinichi.

Cât despre noile melodii, o parte dintr-o altă piesă nelansată, "Blinding Lights" s-a auzit recent într-o reclamă nouă la Mercedes-Benz. Clipul a oferit un teaser pentru o lansare mai amplă pe 29 noiembrie. În ultimul an l-am mai auzit pe The Weeknd pe o coloană sonoră inspirată de sezonul 8 "Game of Thrones", dar şi pe colaborări cu DJ-ul Gesaffelstein.

Citește mai multe despre The Weeknd
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
32.000 de persoane au cumpărat abonamente la UNTOLD 2020, un nou val intră în vânzare

Cea de-a doua rundă de abonamente la UNTOLD 2020 a fost epuizată în mai puțin de 5 minute. Un nou...

Închide