Urmărește-ne în Social Media

Gesaffelstein & The Weeknd - Lost in the Fire

The Weeknd începe anul cu o piesă nouă, "Lost in the Fire", colaborare cu Gesaffelstein. Melodia primeşte un videoclip editat impecabil, în care The Weeknd cântă în faţa camerei, iar o figură vopsită cu negru gravitează în jurul său. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

În "Lost in the Fire" producătorul Gesaffelstein apare cu un costum negru din piele şi vopsit complet în negru. Costumaţia sa aminteşte de lookul lui Wes Borland, chitaristul trupei Limp Bizkit. The Weeknd cântă despre pierderea persoanei dragi, despre singurătate şi a stârnit nemulţumirea Internetului cu un vers al piesei.

Acesta implica "convertirea" unei femei spre heterosexualitate prin iubirea pe care rapperul i-o poate oferi. Pe lângă controversa provocată de acuzaţiile de homofobie, The Weeknd ar fi pornit şi un beef cu Drake. Asta din cauza unui vers în care cântă că şi-ar dori un copil cu "cea aleasă" şi că "nu e genul să îşi ascundă copilul.".

Drake a mai fost atacat şi de către rapperul Pusha T în 2018 pe aceeaşi temă a paternităţii neasumate. Au urmat câteva diss track-uri, iar Pusha T a lansat "The Story of Adidon" în mai ca răspuns final al disputei. Piesa era o încercare de a demasca fiul secret al lui Drake, Adonis. Drake avea să recunoască existenţa fiului său, chiar pe albumul "Scorpion" lansat anul trecut.

"Lost in the Fire" este un track dansabil, care combină pop şi R&B, iar în clip Gesaffelstein stă într-un soi de tron, în vreme ce The Weeknd dansează în apropierea sa. Până acum cei doi artişti au colaborat de multiple ori, inclusiv anul trecut, pe 2 piese de pe EP-ul "My Dear Melancholy". Acel material a inclus o serie de track-uri încărcate de tristeţe, care marcau despărţirea lui The Weeknd de Selena Gomez.

Gesaffelstein pregăteşte între timp albumul "Hyperion", care ar urma să debuteze în curând. Acest artist şi producător, pe numele său real Mike Levy este la bază un DJ şi muzician techno. A colaborat de-a lungul anilor cu Tiga, A$AP Rocky, Lana Del Rey şi Kanye West. Semna cu Columbia Records în 2018 şi are un stil aparte, descris drept "techno întunecat".

Comentarii