Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Videoclip oficial: Pacha Man x Cristi Minculescu & Valter & Boro - Unde inima mea bate

Poate cea mai inedită piesă a acestei veri este colaborarea dintre Pacha Man şi Cristi Minculescu, intitulată "Unde inima mea bate". Este un track sentimental, un rap-rock cu teme sociale, peste care se strecoară solo-uri de chitară, completate de vocea puternică a lui Cristi Minculescu. Vă invităm să urmăriţi clipul noii piese în articol.

"Unde inima mea bate" este încă una dintre piesele despre foarte actuala temă a expaţilor. E vorba despre românii plecaţi peste graniţă pentru a îşi făuri un viitor mai bun. Pacha Man cântă despre cei motivaţi de bani, care sunt în Occident, dar suspină după ţara lor. Cristi Minculescu intră pe vers peste un segment puternic de chitară, cântând despre faptul că inima celor plecaţi din ţară continuă să bată acolo "unde Dunărea se varsă".

Noul single are un mesaj social puternic, ţintind direct spre milioanele de români plecaţi la muncă în străinătate. Momentele dure precum discuţiile între părinţii plecaţi la muncă în afară şi copiii din ţară via Skype sunt reprezentive pentru acest track. Piesa este împărţită în două segmente: cel al lui Pacha, despre durerea şi dorul celor din afară şi cel al lui Cristi Minculescu, care invocă tot ce e bun şi special aici.

E interesant felul în care cuvintele "unde inima mea bate" se succed atât pe tonalitate rock, cât şi cu acel vibe de rasta/reggae prin care Pacha îşi cântă rap-ul. Despre această creaţie Cristi Minculescu a avut următoarele de spus:

Atunci când am ascultat prima dată piesa compusă de Vlad Manolache şi Ionuţ "Papu" Bacula am simţit că piesa ni se potriveşte şi că este din nou o compoziţie emoţionantă. Apoi, când Pacha Man a compus versurile strofelor, am avut efectiv lacrimi în ochi şi am ştiut că acest manifest superb nu poate rămâne într-un sertar. Eu am pus foarte mult suflet în interpretarea mea atunci când piesa a fost înregistrată şi cred că acest lucru se simte cu adevărat.

Colaborarea cu Pacha Man pentru acest proiect a fost o foarte bună alegere şi evidentă. Ce alte genuri muzicale, în afara rock-ului şi hip hop-ului, pot fi nişte purtători mai buni ai unui mesaj atât de profund? Ce altă cultură decât cea urbană poate atinge sufletele oamenilor şi ce alt reprezentant mai bun al rezistenţei decât muzică rock cunoaşteţi?

Cristi Minculescu, Valter şi Boro ţin spiritul Iris în viaţă, chiar şi prin alte proiecte muzicale. Solistul a împlinit anul acesta vârsta de 60 de ani, păstrându-și intact timbrul care l-a consacrat.

Pacha Man, pe numele său real Călin Nicorici este un spirit versatil şi o figură inedită pe segmentul hip hop din România. A avut un trecut tulbure în adolescenţă, cu un jaf armat, dar apoi apucat-o pe calea muzicii, aducând spiritul rasta în hip-hop. A colaborat cu Alex Velea şi Ştefan Bănica Jr şi a fost cel mai carismatic concurent al sezonului "Master Chef" cu celebrităţi.

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIrisPacha Man
Videoclipuri cu Cristi MinculescuIrisPacha Man
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE