Urmărește-ne în Social Media

rock

IRIS - Nelu Dumitrescu - Timp

IRIS cu Nelu Dumitrescu lansează piesa ”Timp”, cel de-al doilea single de pe viitorul material discografic al trupei. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda.

Publicat

pe

Nelu Dumitrescu, Nuțu Olteanu, Relu Marin, Cristi Dumitrescu, Costi Sandu, Matei Cioca și Tibi Duțu, cu toții și-au pus amprenta asupra acestei noi melodii.
Fiul lui Nelu, Cristi Dumitrescu a acoperit anumite porțiuni de percuție din single-ul ''Timp'' și, mai mult decât atât, tot el s-a ocupat și de înregistrarea, orchestrarea și mixarea piesei.

''Zilnic alergăm după următorul proiect, următorul vis, următorul job, următorul…următorul… Sau ne lăsăm prinși în capcana trecutului și toată energia noastră se focusează pe momente ce nu mai pot fi schimbate sau retrăite. Nu suntem ancorați în prezent și pierdem clipe prețioase, clipe ce nu se vor mai întoarce. Trebuie să găsim un echilibru între cele trei dimensiuni temporale (trecut - prezent - viitor) și să nu uităm că timpul real este cel de acum", a declarat Eliza Manda, autoarea versurilor piesei ''Timp''.

''Timp'' vine ca o continuare a single-ului ''Ergomaniac'' și reprezintă îndemnul membrilor trupei către toți oamenii de a trăi aici și acum.

''Sperăm ca publicul să fie cu adevărat surprins când va asculta pentru prima dată acest nou single. Mi-am provocat colegii să abordăm noi influențe, iar rezultatul zic eu că este incredibil. Cu siguranță ''Timp'' va fi una dintre piesele care vor ieși în evidență de pe viitorul nostru album. Ne-am bucura dacă mesajul piesei va ajunge cu adevărat la urechile publicului, iar oamenii vor aprecia într-un alt mod prezentul'', a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Trending