Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Ștefan Bănică va lansa luni videoclipul piesei "Alerg printre stele" feat. Pacha Man - FOTO

Ștefan Bănică va lansa luni, 13 mai, videoclipul piesei "Alerg printre stele" feat. Pacha Man. Vezi galeria de poze de la filmări.
Ștefan Bănică alături de fiul său pe platoul de filmări

Ștefan Bănică alături de fiul său pe platoul de filmări

Update: Urmărește mai jos noul videoclip al lui Ștefan Bănică. Piesa "Alerg printre stele" este o colaborare inedită între artistul pop și Pacha Man și totodată al 4-lea single promovat de pe cel de-al 14-lea album Ștefan Bănică - "Altceva".

Ștefan Bănică ft.Pacha Man - "Alerg printre stele" (official video)

După succesul înregistrat cu piesa "Ce e dragostea?", featuring Marius Moga, Ștefan Bănică se pregătește să lanseze în scurt timp un nou single de pe albumul "Altceva". Piesa se numește "Alerg printre stele" și marchează prima colaborare a artistului cu Pacha Man. Single-ul va fi lansat oficial luni, 13 mai, și va beneficia de un videoclip în regia lui Iulian Moga.

Ștefan Bănică alături de fiul său pe platoul de filmări

Ștefan Bănică alături de fiul său pe platoul de filmări

Filmările pentru noul videoclip au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea, scenariul aducând noutăți în ce privește stilul artistului. Se petrec transformări neașteptate în derularea poveștii, iar personajele principale capătă alte identități, pe care le veți putea descoperi odată cu lansarea oficială a videoclipului.

"E o joacă frumoasă care începe cu mine și Pacha Man fiind copii: eu ascult reggae, iar Pacha rock’n’roll. În povestea videoclipului încercăm să inversam rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, în clip. Totul se petrece într-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ți împlini visele. Copiii care joacă rolurile noastre au fost aleși în așa fel încât să semene cu noi. În ceea ce mă privește, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Ștefan", -  Ștefan Bănică.

"Alerg printre stele" este o piesă dinamică, în stil reggae, care s-a bucurat de un mare impact la public încă din toamna anului trecut, în cadrul turneului susținut de Ștefan Bănică pentru promovarea albumului "Altceva".

Galerie foto de la filmările clipului "Alerg printre stele" (Ștefan Bănică & Pacha Man)

Albumul "Altceva", de pe care au fost promovate până în prezent 3 single-uri – 'Nu e prea târziu", "Ce e dragostea?", "Noaptea de Crăciun" - a fost deja premiat, la cinci luni de la lansare, fiind desemnat "Cel mai bun album pop al anului 2012" la Gala Premiilor Muzicale Radio România. Tot în cadrul aceleiași gale, Ștefan Bănică a câștigat la categoria "Cel mai bun interpret" și a obținut trofeul "Artistul Anului 2012".

Ștefan Bănică & Pacha Man - "Alerg printre stele"

Citește mai multe despre Pacha ManȘtefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește noul clip Nick Cave and the Bad Seeds - "Mermaids" - VIDEOCLIP

Nick Cave and the Bad Seeds a lansat cel de-al 3-lea videoclip, după cel realizat pentru piesa "Jubilee Street". Melodia...

Închide