Urmărește-ne în Social Media

rock

IRIS cu Nelu Dumitrescu - Ergomaniac

IRIS - Nelu Dumitrescu a lansat piesa ”Ergomaniac”, primul single de pe viitorul album al formației. Melodia vine acompaniată de un videoclip cu versuri realizat de Valentin Dragomir.

Publicat

pe

"Ergomaniac" este povestea omului care, din dorința de a evolua, aleargă fără pauză către culmile succesului. Aproape hipnotizat de țelul său, trăiește doar pentru muncă și uită de lucrurile cu adevărat importante, uită de familie și de cei dragi, pierde noțiunea timpului și se afundă în stări axioase.

"Într-o oarecare măsură, în noi toți stă un ergomaniac. Mai mic sau mai mare. Mai dinamic sau mai amorțit. Alături de "Ergomaniac", pe noul material pe care îl vom lansa anul acesta veți mai putea găsi și alte particularități umane pentru că exact asta este noul nostru album, un portret al omului modern." - Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

"Ergomaniac" este primul single extras de pe viitorul material discografic al formației IRIS - Nelu Dumitrescu. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda.

Premiera live a piesei "Ergomaniac" va avea loc în cadrul unui concert la The Pub Universității, din București, ce va avea loc pe 11 februarie. Nelu Dumitrescu, alături de Costi Sandu, Relu Marin, Matei Cioca și Tibi Duțu vor aduce aceeași energie și atmosferă cu care și-au obișnuit fanii, iar setlistul este completat cu cele mai noi piese IRIS. Pieselor legendare, precum "Baby", "Noaptea", "Strada ta", "Floare de iris", li se alătură noile single-uri "Un alt format", "Poți spune orice" și, bineînțeles, "Ergomaniac".

Pentru acest concert, organizatorii au luat toate măsurile pentru ca acest eveniment să aibă loc în condiții de siguranță. Pentru a respecta restricțiile impuse de autorități, se pun în vânzare doar 75 de bilete, iar acestea pot fi achiziționate online.

Trending