Urmărește-ne în Social Media

IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro feat. Felicia Filip - Mă întorc acasă

IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro colaborează din nou cu Felicia Filip și lansează "Mă întorc acasă". Piesa beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Mă întorc acasă" a fost compusă de Vlad Manolache, Ionuț Bacula, Valter Popa, Doru Borobeica și Cristi Minculescu. Mesajul melodiei este unul sensibil, ce vorbește despre iubire și amintiri frumoase, despre acel "acasă" care poate fi un loc sau o persoană.

"Mă întorc acasă" este acompaniată de un videoclip la fel de emoționant. O familie este reunită și se bucură de momente pline de afecțiune, totul pe fundalul muzical al piesei trupei IRIS.

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară solo) şi Doru Borobeică (bass), ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo prezentare.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești. Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Soprana Felicia Filip a cântat pe scene internaționale, de la Royal Opera House Covent Garden la Staatsoper, din Moscova în Barcelona, Tokyo sau Toronto. Felicia Filip a realizat o premieră în muzica românească, fiind prima soprană care s-a asociat cu o trupă rock. Împreună cu IRIS, a lansat album de rock-simfonic "Athenaeum", urmat în 2007 de colaborarea pe care au avut-o în realizarea albumului "Iris 30 de ani: Cei ce vor fi". Două dintre melodiile de mare succes au fost: "De vei pleca" și "Baby".

Comentarii