Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Alama feat. Nicole Cherry x Pacha Man - S'agapao

"S'agapao" este piesa care trezește vara, o nouă colaborare de la Alama, Nicole Cherry și Pacha Man. Vă invităm să aflați mai multe în articol.

Vara, vibe-ul grecesc și producția românească se completează perfect în S’agapao, cea mai nouă piesă Alama feat. Nicole Cherry & Pacha Man. Piesa, compusă de Alama în mai puțin de 12 ore, a pus-o pe Nicole Cherry în ipostază de a cânta pentru prima dată în limba greacă.

„Vreau să le mulțumesc celor doi artiști că au avut încredere în acest proiect, aportul lor este enorm. Nicole m-a surprins cu dicția ei în greacă, deși era prima dată când rostea cuvinte grecești. De voce nu mai zic, e un talent înnăscut, un om de notă 10. Vreau să le mulțumesc și băieților de la MediaPro Music și Loops Production pentru videoclip și implicare”, a declarat Alama.

„Mă bucur că am ocazia să cânt în limba greacă, asta datorită lui Alama, căruia îi mulțumesc. Sper că publicul să rezoneze cu mesajul nostru și să se distreze cât mai mult pe această piesă, pentru că este o colaborare fresh”, a recunoscut și Nicole Cherry.

La rândul lui, Pacha Man are numai cuvinte de laudă despre această experiență:

„Sunt încântat că fac parte din acest proiect, în primul rând pentru că are potențial atât național, cât și internațional, dar mai ales pentru că e în colaborare cu doi artiști pe care îi admir și care sunt un model pentru nouă generație”, a spus el.

Videoclipul, care surprinde perfect atmosfera de distracție din timpul verii, a fost filmat la piscina Younivers.

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Videoclipuri cu Nicole Cherry
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE