Urmărește-ne în Social Media

Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club

Lana Del Rey a lansat în sfârşit mult aşteptatul nou single, "Chemtrails OVer the Country Club", alături de un videoclip ce evocă atmosfera anilor '60. Artista a anunţat cu această ocazie şi noul său album, care poartă acelaşi nume. Vă invităm în lumea artistei într-un nou scurt metraj marca Lana Del Rey, pe care îl vedeţi în articol.

Lana Del Rey ne prezintă o zi lejeră de vară în "Chemtrails Over The Country Club", sau varianta mai puţin glam a vieţii din "Marele Gatsby". Artista participă la un picnic alături de prieteni, se răcoreşte lângă piscină şi goneşte într-o maşină decapotabilă de epocă. Cu mănuşi de mătase şi o mască cu pietre preţioase, Lana trăieşte o vară toridă. O răcoreşte un ventilator old school şi cuburi uriaşe de gheaţă. Piesa şi videoclipul au o editare sacadată, violentă şi două poveşti.

Prima este idilică, ca un cântec de dragoste şi rememorare. Undeva pe la minutul 3 fantezia se termină şi începe un soi de coşmar. Apar nori negri şi un grup de vrăjitoare şi lupi par a reconstitui un episod din "American Horror Story". Lana este acoperită de tot mai multe pietre preţioase şi asemenea lui Dorothy în "Vrăjitorul din Oz" este ridicată de o tornadă şi dusă în altă realitate. Clipul este doldora de efecte speciale, filtre, costume extravagante, editări fanteziste şi schimbări cromatice intense.

La final totul pare a fi fost o fantezie a unei fete bogate închisă în casă.

"Chemtrails Over the Country Club" este single-ul titular de pe viitorul album semnat Lana del Rey. El trebuia să debuteze în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei. Odată cu acest track a sosit şi data de lansare a noului album, 19 martie şi el poate fi precomandat deja. Iată tracklist-ul său:

 • White Dress
 • Chemtrails Over The Country Club
 • Tulsa Jesus Freak
 • Let Me Love You Like A Woman
 • Wild At Heart
 • Dark But Just A Game
 • Not All Who Wander Are Lost
 • Yosemite
 • Breaking Up Slowly
 • Dance Till We Die
 • For Free

Acest LP vine ca succesor pentru "Normal F*cking Rockwell", lansat în 2019. În octombrie 2020 Lana a lansat piesa "Let Me Love You Like a Woman", pe care a cântat-o la talk show-urile de seară din SUA. Tot anul trecut a lansat şi o carte de poezii, "Violet Bent Backwards Over the Grass", dar şi o piesă cover numită "Summertime", după George Gershwin.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Lana Del Rey amână albumul "Blue Banisters", prezintă un nou teaser pentru o piesă

Dacă aţi urmărit veştile despre Lana Del Rey din 2021 ştiţi probabil că artista trebuia să lanseze noul album "Blue Banisters" pe 4 iulie, de Ziua Independenţei SUA. Acea zi a trecut şi nu am primit vreun LP nou, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare pentru fani. Pe 5 iulie Lana a venit cu lămuriri şi a oferit şi un teaser pentru o piesă nouă.

Publicat

pe

Coperta album Lana Del Rey Blue Banisters
Coperta album Lana Del Rey Blue Banisters │ FOTO: Lana Del Rey

Artista a partajat pe Instagram o postare în care afirmă că noul său album va sosi "mai târziu mai târziu". A oferit şi un teaser pentru o nouă piesă, care va sosi în curând. O vedem pe Lana în faţa unei ferestre prin care radiază soarele, într-o casă ce pare uitată de vreme. Judecând după versuri, pare să fie o piesă de auto acceptare şi iubire, Lana Del Rey cântând despre şi mângâind părţi ale corpului său. Versurile sună astfel: "My body is a map of LA / I stand straight like an angel / With a halo."

Nu am fost lipsiţi de piese noi ale exponentei baroque pop, deoarece la final de primăvară am putut asculta 3 single-uri: "Blue Banisters", "Text Book" şi "Wildflower Wildfire". În plus, în martie 2021 a debutat albumul "Chemtrails Over the Country Club", la rândul său subiect al câtorva amânări succesive. Acela a fost un disc ceva mai liniştit şi melancolic, cu mai mult pian, dar şi câteva melodii psihedelice influenţate de The Doors. Imediat după debutul său venea promisiunea unui nou material discografic, numit "Rock Candy Sweet".

El se dorea un răspuns pentru haterii Lanei, care au acuzat-o de rasism şi glorificarea violenţei domestice. Titlul s-a schimbat în "Blue Banisters", iar ranchiuna artistei s-a mai domolit. Odată cu noul teaser de pe Instagram a venit şi o postare cu coperta acestui LP, care o prezintă pe muziciană intrp-o rochie galbenă, flancată de doi dulăi ameninţători. Sunt doi câini lup de Alsacia, unul cuminte şi unuil asmuţit. Aceştia sunt chiar câinii Lanei, pe numele lor Tex şi Mex.

Del Rey este activă din 2005, cântând şi sub alte pseudonime şi abordând genuri ca baroque pop, dream pop şi rock. În afară de "Chemtrails" lansat în 2021, am putut asculta şi albumul "Normal F*cking Rockwell" în 2019, după "Lust For Life" din 2017. În 2020 a sosit "Violet Bent OVer Backwards Over the Grass", un album spoken word, care includea poeziile Lanei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2