Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Videoclip oficial: Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club

Lana Del Rey a lansat în sfârşit mult aşteptatul nou single, "Chemtrails OVer the Country Club", alături de un videoclip ce evocă atmosfera anilor '60. Artista a anunţat cu această ocazie şi noul său album, care poartă acelaşi nume. Vă invităm în lumea artistei într-un nou scurt metraj marca Lana Del Rey, pe care îl vedeţi în articol.

Lana Del Rey ne prezintă o zi lejeră de vară în "Chemtrails Over The Country Club", sau varianta mai puţin glam a vieţii din "Marele Gatsby". Artista participă la un picnic alături de prieteni, se răcoreşte lângă piscină şi goneşte într-o maşină decapotabilă de epocă. Cu mănuşi de mătase şi o mască cu pietre preţioase, Lana trăieşte o vară toridă. O răcoreşte un ventilator old school şi cuburi uriaşe de gheaţă. Piesa şi videoclipul au o editare sacadată, violentă şi două poveşti.

Prima este idilică, ca un cântec de dragoste şi rememorare. Undeva pe la minutul 3 fantezia se termină şi începe un soi de coşmar. Apar nori negri şi un grup de vrăjitoare şi lupi par a reconstitui un episod din "American Horror Story". Lana este acoperită de tot mai multe pietre preţioase şi asemenea lui Dorothy în "Vrăjitorul din Oz" este ridicată de o tornadă şi dusă în altă realitate. Clipul este doldora de efecte speciale, filtre, costume extravagante, editări fanteziste şi schimbări cromatice intense.

La final totul pare a fi fost o fantezie a unei fete bogate închisă în casă.

"Chemtrails Over the Country Club" este single-ul titular de pe viitorul album semnat Lana del Rey. El trebuia să debuteze în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei. Odată cu acest track a sosit şi data de lansare a noului album, 19 martie şi el poate fi precomandat deja. Iată tracklist-ul său:

 • White Dress
 • Chemtrails Over The Country Club
 • Tulsa Jesus Freak
 • Let Me Love You Like A Woman
 • Wild At Heart
 • Dark But Just A Game
 • Not All Who Wander Are Lost
 • Yosemite
 • Breaking Up Slowly
 • Dance Till We Die
 • For Free

Acest LP vine ca succesor pentru "Normal F*cking Rockwell", lansat în 2019. În octombrie 2020 Lana a lansat piesa "Let Me Love You Like a Woman", pe care a cântat-o la talk show-urile de seară din SUA. Tot anul trecut a lansat şi o carte de poezii, "Violet Bent Backwards Over the Grass", dar şi o piesă cover numită "Summertime", după George Gershwin.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Videoclipuri cu Lana Del Rey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE