Urmărește-ne în Social Media

Lana Del Rey - Arcadia

Lana Del Rey a revenit cu un nou single şi videoclip, "Arcadia", după o lungă perioadă de teasing. Odată cu acest release a venit în sfârşit şi data de lansare a noului său album, "Blue Banisters". Lana rămâne prolifică, după un debut de album cu doar luni în urmă. Toate detaliile sunt în articol.

Lana Del Rey pare că nu a dorit să creeze o piesă radio-friendly aici, un hit. A preferat să ne ofere o melodie şi un clip intim şi provocator prin "Arcadia", fiind filmată lângă o fereastră prin care bate puternic soarele. Cântă din vârful buzelor şi dansează lasciv în bătaia soarelui, stă pe mobilier old school şi se prosteşte în faţa oglinzii evocând imaginea unei fete inocente, care se putea amuza şi singură.

Peste filmările cu Lana sunt suprapuse imagini cu Los Angeles-ul noaptea, cu constelaţii, în vreme ce artista cântă despre corpul său şi emoţiile trezite de atingerile celui drag. Constelaţii îi apar pe piept şi chiar o nebuloasă cosmică spre final. Tonul serios dat de invocarea Americii se schimbă brusc, odată cu clapele discrete de pian. După ce ele dispar la final vedem o filmare grainy din camera de hotel a artistei, plus un soi de preview pentru un road movie cu Lana.

Pare o poveste cu Bonnie şi Clyde şi şochează prin basul de trap şi trompetele mexicane. Doar Lana ştie să ne treacă prin vreo 4 emoţii într-un singur video. "Arcadia" este numele unui oraş din California şi aceasta baladă cu mult pian este produsă de Drew Erickson. În versuri găsim comparaţii între corpul artistei şi Los Angeles, dar şi povesti din hoteluri Hilton şi din Land Rover-uri.

Lana Del Rey a tot postat teasere pentru noul album "Blue Banisters" încă din primăvară, iar LP-ul părea bătut în cuie pentru un debut de Ziua Independenţei, de 4 iulie. Acum a fost mutat acel debut pe 22 octombrie, iar cele 3 single-uri lansate în mai se vor găsi pe disc. E vorba despre melodiile "Blue Banisters", "Text Book" şi "Wildflower Wildfire". Ultimul album al Lanei a fost "Chemtrails Over the Country Club", lansat în martie 2021.

În 2020 artista a lansat un volum de poezii, iar în 2019 ne-a oferit LP-ul "Norman F*cking Rockwell!", care a primit nominalizări la premiile Grammy.

PUBLICITATE
Comentarii