Urmărește-ne în Social Media

Rob Grant, Lana Del Rey - Lost at Sea

Lana Del Rey a lansat piesa "Lost at Sea", în colaborare cu tatăl său, Rob Grant. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Lost at Sea" este extrasă de pe albumul de debut cu același nume, pe care Rob Grant urmează să-l lanseze pe 9 iunie. Grant și-a anunțat prima incursiune în muzică la începutul acestui an, iar viitorul său disc conține contribuții de la Jack Antonoff, Luke Howard, Laura Sisk, Zach Dawes și, bineînțeles, fiica sa, care apare pe două melodii.

"Lost at Sea" este o melodie profund emoționantă și delicată, ce îmbină vocea suavă a Lanei cu o compoziție hipnotică pentru pian.

"Vocea Lanei este expresivă și puternică. Se mișcă ca o fantomă prin cântec, ca ceața peste ocean. Cântecul are un mesaj profund de speranță... pentru noi toți cei care ne simțim pierduți și deconectați în lumea de astăzi. <<Lost at Sea>> este motivul pentru care mi-am creat albumul... pentru a împărtăși muzică care poate aduce puțină pace și liniștite într-o lume foarte agitată", a declarat Rob Grant.

Videoclipul este la fel de intim și candid ca melodia. Lana și Rob se află într-o barcă, purtați de valurile mării. Sunt inserate imagini alb-negru cu Rob la pian, dar și secvențe de arhivă.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Lana Del Rey a lansat piesa "Say Yes to Heaven", material din perioada "Ultraviolence"

Lana Del Rey a scos din arhivă piesa "Say Yes to Heaven", un material din sesiunea de înregistrări a lui "Ultraviolence" din 2013. De altfel şi sună diferit faţă de ultimele creaţii de pe "Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd".

Publicat

pe

Coperta single Lana Del Rey Say Yes to Heaven
Coperta single Lana Del Rey Say Yes to Heaven │ FOTO: Lana Del Rey

Lansarea piesei vine după ce o parte din track a devenit virală pe TikTok în ultimele zile. "Say Yes to Heaven" a fost înregistrată în 2013 şi trebuia să ajungă pe al treilea album semnat Lana Del Rey, "Ultraviolence", lansat în 2014. Numeroase variante ale acestui single au apărut online, cu diferite variante de mixaj şi editare, dar aceasta este finală.

Versiunea de pe TikTok este una cu viteză mai mare, alipită peste o sumedenie de clipuri visătoare, cu călătorii sau peisaje idilice. Are un uşor vibe country prin prisma chitarei care se aude în fundal. Fanii au observat în martie 2023 ca melodiei i s-a aplicat un copyright de la UMG/Polydor, urmând ca ea să fie apoi lansată pe 19 mai 2023. Track-ul a fost compus de Lana cu Rick Nowels.

Acesta este primul release al lui Elizabeth (nume real Lana) de la al nouălea său album de studio "Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd", care a sosit la început de an 2023. A fost o bătălie strânsă în topuri, dar Lana a detronat Depeche Mode în aceeaşi perioadă pentru a urca pe locul întâi în SUA şi UK.

Cei de la Official Charts au decretat "Ocean Blvd" drept al 18-lea cel mai popular album din 2023. E cel mai bine vândut vinil din 2023, depăşind chiar şi pe cele ale lui Taylor Swift şi Paramore. Del Rey e aşteptată să fie headliner luna viitoare la festivalul de la Glastonbury, iar muziciana a declarat într-un interviu recent că nu îi vine să creadă că are un loc atât de important la un festival legendar ca acesta.

Ultimul album al său a fost coprodus de Lana alături de Mike Hermosa, Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes şi Benji. A ajuns pe locul 3 în Billboard 200 şi pe locul întâi în Australia. Lana o să mai apară în 2023 la festivalul MITA din Brazlia, în Rio pe 27 iunie, dar şi la Festival D'Ete în Quebec, Canada. Pe 9 iulie închide festivalul BST Hyde Park din Londra.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED