Urmărește-ne în Social Media

pop

Lana Del Rey - Watercolor Eyes (Soundtrack "Euphoria" / HBO Original Series)

Lana Del Rey își imprimă stilul melancolic și languros asupra popularului serial "Euphoria", de pe HBO. Artista a înregistrat piesa "Watercolor Eyes" pentru soundtrack-ul acestei producții ajunse la cel de-al doilea sezon.

Publicat

pe

Lana Del Rey cântă despre apăsarea unei inimi frânte în noua sa piesă, "Watercolor Eyes". Melodia a fost scrisă pentru coloana sonoră a celui de-al doilea sezon "Euphoria", ce va debuta pe HBO pe 25 februarie. La aceeași dată va fi lansată și întreaga coloană sonoră a serialului.

Creat, scris și regizat de Sam Levinson, povestea serialului "Euphoria" se desfășoară în orașul East Highland și o are în prim-plan pe adolescenta de 17 ani Rue, care trebuie să-și păstreze speranța în timp ce încearcă să găsească un echilibru între dragoste, suferință și dependența de droguri.

Din distribuția serialului "Euphoria" fac parte Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow și Sydney Sweeney. Producția a fost premiată în 2020 cu trei trofee Primetime Emmy, pentru Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial - dramă (Zendaya), Cel mai bun machiaj și Cea mai bună piesă originală ("All For Us", semnată de Labrinth).

În ciuda contextului pandemic, anul trecut, Lana Del Rey a lansat două albume: "Blue Banisters" și "Chemtrails Over The Country Club". Ambele materiale au debutat pe prima poziție în US Top Alternative Albums, clasament realizat de Billboard. De pe aceste albume au fost promovate single-uri precum "Arcadia", "Let Me Love You like a Woman" și "White Dress".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Lana Del Rey ne propune un cover după piesa "Take Me Home, Country Roads" - AUDIO

Lana Del Rey e genul de artistă care ne surprinde mereu cu câte ceva nou, iar de această dată ne propune un cover după piesa "Take Me Home, Country Roads". Cumva e destul de sobru şi melancolic încât să încapă într-un playlist de Crăciun, sau măcar de Thanksgiving.

Publicat

pe

Coperta single Lana Del Rey Take Me Home Country Roads
Coperta single Lana Del Rey Take Me Home Country Roads │ FOTO: Lana Del Rey

Coverul după "Take Me Home, Country Roads" a debutat pe 1 decembrie 2023 şi e visător, dar nu cântat din vârful buzelor, cum face Lana uneori. E cântat "mai din piept", cu mai multă tărie, în special la refren. Inspiră o reprezentaţie romantică, dar curajoasă la pauza unui meci de fotbal american, doar că în loc de imnul SUA se aude... imnul colonizatorul care a cucerit SUA în prima fază.

Lana Del Rey a făcut de altfel o aluzie la o piesă de John Denver pe primul track de pe noul său album, "Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd". Ei bine acum e momentul pentru un cover după legendara piesă din 1971. Era al patrulea album al lui Denver pe atunci, "Poems, Prayers & Promises". Corul de voci dinspre finalul piesei semnate Lana Del Rey va da fiori ascultătorului şi sună ca finalul unui vis.

Lana a fost mereu o fană şi o definiţie a fenomenului Americana, de la midwest-ul lui "Chemtrails Over the Country Club" în 2021 până la referinţe la Alabama pe cel mai nou LP al său. Elizabeth Grant (numele real al artistei) nu uita de unde a pornit şi ne oferă drept copertă pentru noul single o fotografie din colecţia personală. În ea apare Lana, sora sa, Caroline "Chuck" Grant, dar şi nepoata Lanei, Phoenix. Toate se odihnesc cu capul una pe alta, în vreme ce stau pe o barcă cu motor marca Phoenix.

Creatoarea de hituri a presărat multe aluzii la familie şi revenire acasă pe noul său disc, al nouălea din cariera sa. În noiembrie făcea echipă cu artista irlandeză Holly Macve, pentru a lansa "Suburban House", iar în mai ne-a oferit piesa "Say Yes to Heaven", un B-Side care trebuia să ajungă pe "Ultraviolence" în 2014, doar că nu s-a mai putut.

Şi nu se opreşte aici. La final de noiembrie Del Rey a cântat live un cover după "Unchained Melody", o altă piesă clasică americană. Asta în vreme ce apărea într-o transmisiune specială de Crăciun de la NBC, "Christmas at Graceland", oferind un tribut lui Elvis Presley.

Citește în continuare

Trending