Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite

Videoclip oficial: Passenger - Sword From The Stone

Passenger începe anul 2021 cu videoclipul "Sword From The Stone", marcând astfel și lansarea albumului "Songs for the Drunk and Broken Hearted". Piesa s-a regăsit și pe discul anterior al artistului, însă într-o altă variantă.

"Songs for the Drunk and Broken Hearted", un album finalizat în pandemie, a ajuns oficial pe piață. Passenger i-a sărbătorit lansarea dezvăluind un nou videoclip, ce a venit însoțit și de un mesaj din partea artistului.

"Sunt extrem de mândru de acest album. A fost un proces îndelungat, până să ajung în acest punct, dar cred că albumul este mult mai bun tocmai din acest motiv... Am crezut că l-am finalizat la începutul anului trecut și că va fi gata pentru lansare în mai, dar din cauza carantinei am hotărât să-l punem pe pauză și suntem fericiți că am făcut asta.

În ultimele luni am compus câteva piese noi, o parte dintre ele ajungând pe acest album...iar una dintre ele este aceasta - "Sword From The Stone".

Unii dintre voi s-ar putea să-și amintească faptul că s-a regăsit și pe albumul "Patchwork", lansat în vară. Nu-mi stă în obicei să pun o piesă pe mai multe albume, dar cele două versiuni au fost atât de diferite, încât cred/sper că e ok", a declarat Passenger.

"Songs for the Drunk and Broken Hearted" a fost lansat pe 8 ianuarie, la doar 6 luni de la apariția discului anterior, "Patchwork". Discul conține single-urile "A Song For The Drunk And Broken Hearted" și "Suzanne".

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa "Let Her Go" a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Citește mai multe despre Passenger
Videoclipuri cu Passenger
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE