Urmărește-ne în Social Media

Passenger - Sword From The Stone

Passenger începe anul 2021 cu videoclipul "Sword From The Stone", marcând astfel și lansarea albumului "Songs for the Drunk and Broken Hearted". Piesa s-a regăsit și pe discul anterior al artistului, însă într-o altă variantă.

"Songs for the Drunk and Broken Hearted", un album finalizat în pandemie, a ajuns oficial pe piață. Passenger i-a sărbătorit lansarea dezvăluind un nou videoclip, ce a venit însoțit și de un mesaj din partea artistului.

"Sunt extrem de mândru de acest album. A fost un proces îndelungat, până să ajung în acest punct, dar cred că albumul este mult mai bun tocmai din acest motiv... Am crezut că l-am finalizat la începutul anului trecut și că va fi gata pentru lansare în mai, dar din cauza carantinei am hotărât să-l punem pe pauză și suntem fericiți că am făcut asta.

În ultimele luni am compus câteva piese noi, o parte dintre ele ajungând pe acest album...iar una dintre ele este aceasta - "Sword From The Stone".

Unii dintre voi s-ar putea să-și amintească faptul că s-a regăsit și pe albumul "Patchwork", lansat în vară. Nu-mi stă în obicei să pun o piesă pe mai multe albume, dar cele două versiuni au fost atât de diferite, încât cred/sper că e ok", a declarat Passenger.

"Songs for the Drunk and Broken Hearted" a fost lansat pe 8 ianuarie, la doar 6 luni de la apariția discului anterior, "Patchwork". Discul conține single-urile "A Song For The Drunk And Broken Hearted" și "Suzanne".

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa "Let Her Go" a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Comentarii