Urmărește-ne în Social Media

Lana Del Rey - Blue Banisters

Lana Del Rey ne pregăteşte pentru lansarea noului său album de pe 22 octombrie cu un nou videoclip. Artista tocmai a lansat clipul piesei "Blue Banisters", single pe care îl lansase în vară alături de alte 2 track-uri. Lana pare mai fericită că aiciodată în acest videoclip, care se vizionează chiar aici.

"Blue Banisters" prezintă o zi idilică de vară, în care Lana şi două prietene ale sale par să invoce o tornadă. Se dau în leagăn, se pictează pe picioare, iar Lana apare şi în ipostaze solo, pe un tractor tipic american John Deere, cu o rochie galbenă şi cântând despre dragoste pierdută. În spate tronează dealuri pline de vii californiene cel mai probabil.

Le vedem şi pe fete în bucătărie pregătind o prăjitură şi ceea ce pare a fi un început de petrecere pentru amica însărcinată. E interesantă trecerea între stări a celor 3 protagoniste cu părul în vânt, de la visare la tristeţe, veselie şi privit în gol. Până la urmă numele piesei se reflectă şi în activitatea celor 3 femei şi anume vopsirea gardului din lemn din spatele casei.

Imaginile angelice cu fete punând topping-ul de frişcă pe tort alternează cu indicii că o furtună se apropie pentru a le schimba vieţile şi eventual a lua vopseaua de pe gardul proaspăt decorat cu albastru. Totul se termină cu note foarte grele de pian şi "spargerea celui de-al patrulea zid", când Lana priveşte direct în sufletele noastre. Artista a mai lansat în această toamnă un videoclip, al cel piesei "Arcadia", un alt track de pe noul album, "Blue Banisters", care va sosi pe 22 octombrie 2021.

Lana Del Rey rămâne foarte prolifică, deoarece a mai lansat un album şi în martie 2021, "Chemtrails Over the Country Club". Imediat după acel release anunţase încă un disc, "Rock Candy Sweet", care se dorea a fi un răspuns pentru revistele care au defăimat-o. Între timp s-a schimbat şi titlul şi aparent şi abordarea discului. În septembrie 2021 Lana Del Rey şi-a dezactivat toate conturile de social media, motivând că are multe alte interese şi ale slujbe care necesită intimitate şi transparenţă.

Pe numele său real, Elizabeth Wolridge Grant, artista de 36 de ani este activă în muzică din 2005, lansând albume şi sub alte pseudonime şi având o bună parte din opera ei pre-faima scăpată pe Internet. Marele hit care a propulsat-o apărea acum 10 ani, în 2011, "Video Games".

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2