Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Videoclip oficial: Halsey - 929

Halsey și-a sărbătorit ziua de naștere lansând un nou videoclip, "929", ce conține o mulțime de înregistrări din arhiva personală a artistei. Clipul a fost un cadou pentru fani, prin care artiste le mulțumește pentru susținere.

Halsey a împlinit 26 de ani și a hotărât să marcheze acest moment prin lansarea unui nou videoclip."929" este o piesă personală, prin care artista împărtășește publicului tot felul de amănunte din viața sa, cum ar fi, de exemplu, faptul că s-a născut la ora 9:29 dimineața pe 9.29 (29 septembrie).

"929" se regăsește pe albumul "Manic", lansat la începutul acestui an. Pe acest material sunt incluse și "You Should Be Sad", dar și hiturile "Without Me" și "Graveyard".

Succesul hitului "Without Me", premiat de 6 ori cu discul de platină, a ajutat-o pe Halsey să devina prima femeie cu trei piese în topul Billboard Hot 100 pentru 50 de săptămâni fiecare. Celelalte două piese care completeaza acest trio sunt "Eastside", în colaborare cu Benny Blanco și Khalid, și colaborarea cu cei de la The Chainsmokers, piesa "Closer".

Din 2015, Halsey a strâns peste 25 de miliarde de stream-uri la nivel internațional și a vândut peste 11 milioane de albume, a avut concerte pe 5 continente, a fost nominalizată la premiile GRAMMY și a apărut pe numeroase coperte a unor reviste precum Rolling Stone, Cosmopolitan, Forbes, Billboard și chiar Playboy.

 

Citește mai multe despre Halsey
Videoclipuri cu Halsey
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE