Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Shawn Mendes - Wonder

Shawn Mendes ne introduce într-o lume de basm, apariția sa din noul videoclip "Wonder" părând inspirată de personajul fictiv Tarzan, creat de Edgar Rice Burroughs. Cu acest clip, artistul explorează noi teritorii creative.

Noul videoclip al lui Shawn Mendes ar putea trece, fără probleme, drept clip promoțional pentru un nou film Disney. "Wonder" scoate la iveală latura aventuroasă a lui Mendes, artistul reușind să iasă din zona de confort și să execute mișcări de dans ce-i pun în evidență fizicul, fără a renunța la sensibilitatea care i-a caracterizat mereu interpretarea.

"Wonder" este o piesă pe care Shawn Mendes a compus-o împreună cu Nate Mercereau, Scott Harris și Thomas Hull, pentru videoclip artistul colaborând cu regizorul Matty Peacock. Single-ul denumește și noul său album, ce va fi lansat pe 4 decembrie. Acest material va fi unul extrem de intim, Shawn mărturisind că plănuia să-l lanseze de multă vreme.

"Simt că o frântură din mine a fost transformată în versuri pe hârtie și apoi înregistrată ca piesă. Am încercat să fiu la fel de autentic și sincer ca întotdeauna.

Este o lume și o călătorie și un vis și un album pe care mi-am dorit să-l fac de foarte mult timp."

Shawn Mendes este un artist și compozitor canadian, devenit cunoscut în 2013 datorită coverurilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. A atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Cel de-al doilea material discografic, "Illuminate", a fost de asemenea un succes, incluzând hiturile "Treat You Better" și "There's Nothing Holdin' Me Back".

În 2019 a lansat alături de Camilla Cabello hitul "Senorita", ce a stabilit un record pe Spotify, devenind cel mai de succes duet masculin / feminin de pe această platformă de streaming

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Videoclipuri cu Shawn Mendes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE