Urmărește-ne în Social Media

Shawn Mendes - Wonder

Shawn Mendes ne introduce într-o lume de basm, apariția sa din noul videoclip "Wonder" părând inspirată de personajul fictiv Tarzan, creat de Edgar Rice Burroughs. Cu acest clip, artistul explorează noi teritorii creative.

Noul videoclip al lui Shawn Mendes ar putea trece, fără probleme, drept clip promoțional pentru un nou film Disney. "Wonder" scoate la iveală latura aventuroasă a lui Mendes, artistul reușind să iasă din zona de confort și să execute mișcări de dans ce-i pun în evidență fizicul, fără a renunța la sensibilitatea care i-a caracterizat mereu interpretarea.

"Wonder" este o piesă pe care Shawn Mendes a compus-o împreună cu Nate Mercereau, Scott Harris și Thomas Hull, pentru videoclip artistul colaborând cu regizorul Matty Peacock. Single-ul denumește și noul său album, ce va fi lansat pe 4 decembrie. Acest material va fi unul extrem de intim, Shawn mărturisind că plănuia să-l lanseze de multă vreme.

"Simt că o frântură din mine a fost transformată în versuri pe hârtie și apoi înregistrată ca piesă. Am încercat să fiu la fel de autentic și sincer ca întotdeauna.

Este o lume și o călătorie și un vis și un album pe care mi-am dorit să-l fac de foarte mult timp."

Shawn Mendes este un artist și compozitor canadian, devenit cunoscut în 2013 datorită coverurilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. A atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Cel de-al doilea material discografic, "Illuminate", a fost de asemenea un succes, incluzând hiturile "Treat You Better" și "There's Nothing Holdin' Me Back".

În 2019 a lansat alături de Camilla Cabello hitul "Senorita", ce a stabilit un record pe Spotify, devenind cel mai de succes duet masculin / feminin de pe această platformă de streaming

Comentarii