Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - Power

Ellie Goulding a lansat un nou videoclip, cel al piesei "Power", care explică dinamica de putere a sexelor din lumea anului 2020. E vorba despre putere superficială, într-o relaţie cu doi protagonişti ce au necesităţi diferite. Artista şi-a filmat singură clipul şi ce a ieşit vedeţi în articol.

"Power" este cel mai nou single al lui Ellie Goulding de pe viitorul album, care nu are încă un nume. Acesta va fi LP-ul cu numărul 4 pentru artista britanică, care nu ne-a oferit încă o dată de lansare. Videoclipul a fost filmat de Ellie la locuinţa sa din Londra, pe durata perioadei de auto izolare. De direcţia creativă s-a ocupat Imogen Snell, alături de Riccardo Castano de la ISSTUDIO. În clip muziciana apare singură în casă, etalând diferite ţinute, unele mai intime, altele ceva mai glam.

Cadrele amintesc de makeover-urile anilor '90 şi de filmele biografice despre fotomodelele anilor '80, cu crâmpeie de zâmbete intercalate cu lenjerii scumpe pe pielea feminină redată în alb-negru. Ellie Goulding cântă despre "minciuni frumoase în serile de vineri", despre "pierderea magiei" în relaţie şi deseori priveşte direct spre cameră, pentru o conexiune directă cu publicul. Ne aminteşte că nu este o "material girl" şi că "totul din lumea ta se simte ca plasticul". Pentru videoclip, artista a lucrat cu o echipă formată numai din femei şi l-a regizat prin intermediul aplicaţiei FaceTime.

Iată mesajul transmis de britanică odată cu noul single:

Am vrut să lansez această melodie de pe viitorul meu album ca un preview pentru lumea acestui nou disc. "Power" este despre relaţiile din secolul 21, cum pot ele să fie dictate de social media, superficialitate şi lucruri materiale.

Relaţiile pot începe cu minciuni şi înflorituri. Fata din melodie este deziluzionată de dragoste şi de oamenii cruzi şi arătoşi, obsedaţi de sine cu care tot sfârşeşte.

Noul track vine după colaborarea cu artistul R&B Blackbear "Worry About Me", lansată la început de an. În ultima vreme am mai putut asculta şi cover-ul "River" după Joni Mitchell, cu care Ellie a juns pe locul 1 în topurile din UK. Au mai sosit şi melodiile noi "Close to Me" sau "Hate Me" în ultimele luni.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Calvin Harris şi Ellie Goulding prezintă piesa "Miracle"

Calvin Harris şi Ellie Goulding s-au reunit pentru a ne oferi un hit de dance floor, "Miracle". Hitmakerii care cucereau toate topurile acum un deceniu ne oferă un track care sună puternic a dance-pop de ani '90.

Publicat

pe

VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle
VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle │ FOTO: Calvin Harris

"Miracle" e neaşteptat de plin de nostalgie, având ceva din naivitatea şi simplitatea şlagărelor dance şi pop din anii 1990. Auzim în el trance, influenţe din Faithless şi foarte mult ATB. Ellie Goulding are o voce atemporală, pe care o poţi plasa totuşi în acelaşi registru cu Halsey. De-a lungul anilor vocea lui Ellie s-a pliat perfect pe dubstep, drum & bass, trance şi multe alte sub-genuri muzicale.

Pentru că acest single nu e foarte complex ca instrumentaţie, va fi foarte uşor de remixat într-o compilaţie, care include alte genuri. Este pentru a treia dată când colaborează Ellie Goulding şi Calvin Harris, după "I Need Your Love" din 2012 şi "Outside" din 2014. Harris a lansat al şaselea său album de studio în 2022, "Funk Wave Bounces Vol 2.", succesor pentru "Funk Wav Bounces Vol. 1". Producătorul scoţian are un an 2023 care include reprezentaţii la Creamfields North and South, dar şi la Coachella, Primavera Sound şi Longitude din Dublin.

Între timp Ellie Goulding şi-a amânat lansarea celui de-al cincilea său album, "Higher Than Heaven". Citează motive legate de materiale necesare pentru viniluri şi alte release-uri fizice. Iniţial albumul trebuia să se lanseze pe 3 februarie, dar succesorul lui "Brightest Blue" (LP din 2020) a fost acum mutat pe 7 aprilie. Ellie a lansat la început de an 2023 piesa "Like a Saviour", după ce în 2022 ne-a oferit hitul "Easy Lover", colaborare cu Big Sean.

Ellie Goulding este un artist britanic în vârstă de 36 de ani, care are la activ nominalizări la premii Grammy, multiple discuri de aur în UK, premii Brit Awards şi Critics' Choice Award.

Calvin Harris este un DJ scoţian, producător şi compozitor în vârstă de 39 de ani. Are 6 albume de studio la activ, şi a fost 6 ani la rând cel mai bine plătit DJ din lume: între 2013 şi 2018.

Citește în continuare