Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Ellie Goulding - Power

Ellie Goulding a lansat un nou videoclip, cel al piesei "Power", care explică dinamica de putere a sexelor din lumea anului 2020. E vorba despre putere superficială, într-o relaţie cu doi protagonişti ce au necesităţi diferite. Artista şi-a filmat singură clipul şi ce a ieşit vedeţi în articol.

"Power" este cel mai nou single al lui Ellie Goulding de pe viitorul album, care nu are încă un nume. Acesta va fi LP-ul cu numărul 4 pentru artista britanică, care nu ne-a oferit încă o dată de lansare. Videoclipul a fost filmat de Ellie la locuinţa sa din Londra, pe durata perioadei de auto izolare. De direcţia creativă s-a ocupat Imogen Snell, alături de Riccardo Castano de la ISSTUDIO. În clip muziciana apare singură în casă, etalând diferite ţinute, unele mai intime, altele ceva mai glam.

Cadrele amintesc de makeover-urile anilor '90 şi de filmele biografice despre fotomodelele anilor '80, cu crâmpeie de zâmbete intercalate cu lenjerii scumpe pe pielea feminină redată în alb-negru. Ellie Goulding cântă despre "minciuni frumoase în serile de vineri", despre "pierderea magiei" în relaţie şi deseori priveşte direct spre cameră, pentru o conexiune directă cu publicul. Ne aminteşte că nu este o "material girl" şi că "totul din lumea ta se simte ca plasticul". Pentru videoclip, artista a lucrat cu o echipă formată numai din femei şi l-a regizat prin intermediul aplicaţiei FaceTime.

Iată mesajul transmis de britanică odată cu noul single:

Am vrut să lansez această melodie de pe viitorul meu album ca un preview pentru lumea acestui nou disc. "Power" este despre relaţiile din secolul 21, cum pot ele să fie dictate de social media, superficialitate şi lucruri materiale.

Relaţiile pot începe cu minciuni şi înflorituri. Fata din melodie este deziluzionată de dragoste şi de oamenii cruzi şi arătoşi, obsedaţi de sine cu care tot sfârşeşte.

Noul track vine după colaborarea cu artistul R&B Blackbear "Worry About Me", lansată la început de an. În ultima vreme am mai putut asculta şi cover-ul "River" după Joni Mitchell, cu care Ellie a juns pe locul 1 în topurile din UK. Au mai sosit şi melodiile noi "Close to Me" sau "Hate Me" în ultimele luni.

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Videoclipuri cu Ellie Goulding
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE