Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - Easy Lover feat Big Sean

Ellie Goulding colaborează cu Big Sean la 10 ani după ce rapperul a folosit un sample dintr-o piesă a artistei britanice. Cei doi ne oferă o piesă senzuală, cu elemente de pop, rap şi R&B, amintind cumva de dueturile începutului de ani 2000. Piesa se numeşte "Easy Lover" şi clipul se poate vedea chiar aici.

Big Sean a folosit un sample din Ellie Goulding pe piesa din 2011 "High" şi acum îi întoarce favoarea artistei, apărând pe melodia "Easy Lover". Track-ul "High" al rapperului prelua o bucată din melodia "Fighter Plane" a lui Ellie, un b-side de pe single-ul său de debut, "Under the Sheets". Pe atunci lui Big Sean i se alăturau Wiz Khalifa şi Chiddy Bang pe acelaşi single. Goulding nu e străină de a fi samplată şi am auzit-o şi pe "High for This", piesă a lui Soulja Boy din 2012, dar şi pe creaţii semnate French Montana, Fivio Foreign, Yung Bleu şi mulţi alţii.

Nu vom uita cum a reuşit Ellie Goulding se intre în muzica mare: prin remixurile dubstep la piesele sale, artista având o voce perfectă pentru liquid dubstep şi liquid DNB, la modă acum 10 ani. Revenind totuşi în 2022, "Easy Lover" pare să continue trendul nostalgiei după anii '80. Aminteşte de a făcut Dua Lipa cu "Future Nostalgia", iar timbrul lui Ellie Goulding continuă să îmi amintească de o Halsey britanică, una cu o pronunţie mai clară a cuvintelor.

Nu e o întâmplare că acest release sună a hit, deoarece în spatele său se află Greg Kurstin şi Julia Michaels, în calitate de producători şi compozitori. Avem un bas pulsant, sintetizatoare cu impact mare, schimbări de octavă şi un bas catchy. Big Sean are un flow foarte rapid pentru un hit de radio, dar se completează perfect cu vocea molatecă a lui Ellie. Muzicianul este nul dintre cele mai mari nume din rap, având colaborări cu Nicky Minaj, Justin Bieber, 2Chainz, Halsey şi Calvi Harris.

Videoclipul lui "Easy Lover" o vede pe Ellie înfruntându-se cu o creatură din altă lume, care ia forma unor oameni din jurul său. Regia îi aparţine lui Sophia Ray, care a lucrat cu Years & Years, Raye şi Mabel, iar de coregrafie s-a ocupat Remi Black. Ellie afirmă că inspiraţia din spatele melodiei este poveste de când lumea: momentul când te îndrăgosteşti de cineva cool şi arătos ştiind că el nu va simţi niciodată asta. E şi despre revenirea la aceeaşi persoană periculoasă chiar dacă te-a rănit şi i-a rănit pe alţii.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4