Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - Easy Lover feat Big Sean

Ellie Goulding colaborează cu Big Sean la 10 ani după ce rapperul a folosit un sample dintr-o piesă a artistei britanice. Cei doi ne oferă o piesă senzuală, cu elemente de pop, rap şi R&B, amintind cumva de dueturile începutului de ani 2000. Piesa se numeşte "Easy Lover" şi clipul se poate vedea chiar aici.

Big Sean a folosit un sample din Ellie Goulding pe piesa din 2011 "High" şi acum îi întoarce favoarea artistei, apărând pe melodia "Easy Lover". Track-ul "High" al rapperului prelua o bucată din melodia "Fighter Plane" a lui Ellie, un b-side de pe single-ul său de debut, "Under the Sheets". Pe atunci lui Big Sean i se alăturau Wiz Khalifa şi Chiddy Bang pe acelaşi single. Goulding nu e străină de a fi samplată şi am auzit-o şi pe "High for This", piesă a lui Soulja Boy din 2012, dar şi pe creaţii semnate French Montana, Fivio Foreign, Yung Bleu şi mulţi alţii.

Nu vom uita cum a reuşit Ellie Goulding se intre în muzica mare: prin remixurile dubstep la piesele sale, artista având o voce perfectă pentru liquid dubstep şi liquid DNB, la modă acum 10 ani. Revenind totuşi în 2022, "Easy Lover" pare să continue trendul nostalgiei după anii '80. Aminteşte de a făcut Dua Lipa cu "Future Nostalgia", iar timbrul lui Ellie Goulding continuă să îmi amintească de o Halsey britanică, una cu o pronunţie mai clară a cuvintelor.

Nu e o întâmplare că acest release sună a hit, deoarece în spatele său se află Greg Kurstin şi Julia Michaels, în calitate de producători şi compozitori. Avem un bas pulsant, sintetizatoare cu impact mare, schimbări de octavă şi un bas catchy. Big Sean are un flow foarte rapid pentru un hit de radio, dar se completează perfect cu vocea molatecă a lui Ellie. Muzicianul este nul dintre cele mai mari nume din rap, având colaborări cu Nicky Minaj, Justin Bieber, 2Chainz, Halsey şi Calvi Harris.

Videoclipul lui "Easy Lover" o vede pe Ellie înfruntându-se cu o creatură din altă lume, care ia forma unor oameni din jurul său. Regia îi aparţine lui Sophia Ray, care a lucrat cu Years & Years, Raye şi Mabel, iar de coregrafie s-a ocupat Remi Black. Ellie afirmă că inspiraţia din spatele melodiei este poveste de când lumea: momentul când te îndrăgosteşti de cineva cool şi arătos ştiind că el nu va simţi niciodată asta. E şi despre revenirea la aceeaşi persoană periculoasă chiar dacă te-a rănit şi i-a rănit pe alţii.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

 • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
 • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
 • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
 • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
 • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

 • Armin van Buuren
 • Bebe Rexha
 • Don Diablo
 • Ellie Goulding
 • G-Eazy
 • Hardwell
 • Major Lazer Soundsystem
 • Paul Kalkbrenner
 • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare