Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - River

Ellie Goulding readuce în actualitate o piesă clasică de Crăciun a lui Joni Mitchell, "River". Melodia primeşte un videoclip filmat aproape de o întindere de apă şi un dig, alături de prieteni care strâng deşeuri din plastic. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

"River" cel din titlu nu este doar o metaforă, ci şi un râu real, din care un grup de prieteni strânge gunoaie de plastic şi metal. Acele deşeuri sunt transformate în opere de artă urbană şi devin în cele din urmă un impresionant brad de Crăciun. Piesa este una simplă, doar vocea lui Ellie Goulding şi un pian sensibil, fără percuţie şi fără bas. Single-ul a debutat la mijloc de noiembrie şi pe 4 decembrie a primit un videoclip oficial.

Melodia originală a mai primit un moment de buzz în cultura pop atunci când a apărut în noul serial Netflix "The Politician". Atunci a fost cântată ca un tribut pentru un personaj numit River. Joni Mitchell includea acest track pe albumul său "Blue" din 1971, iar melodia de Crăciun avea să devină unul dintre marile sale hituri. Ulterior a primit numeroase coveruri, de la artişti ca Travis, Sarah McLachlan şi Barry Manilow.

Ellie Goulding încă pregăteşte al patrulea album de studio şi în acest an a lansat piesa "Hate Me", colaborare cu Juice Wrld, care a ajuns în topul Billboard Hot 100. Odată cu lansarea clipului nou Ellie a transmis un mesaj ecologist:

Întotdeauna am apreciat-o pe Joni Mitchell, a fost una dintre primele artiste care m-au făcut să vreau să fiu o cântăreaţă. Este una dintre cele mai mari compozitoare din toate timpurile şi sper că am interpretat adecvat piesa. Filmarea clipului în Dungeness a fost frumoasă, dar şi un memento că fiecare bucată de plastic produsă vreodată e încă pe această planetă.

Obiectele din plastic sunt peste tot şi zonele noastre de coastă au de suferit teribil. Este un material care va rezista sute de ani, aşa că avem nevoie de un plan.

Ellie este implicată profund în filantropie, ecologism şi este un Ambasador Global ONU, cu o poziţie fermă contra poluării oceanelor. În această toamnă am mai putut asculta şi colaborarea lui Ellie cu Andrea Bocelli pe piesa "Return to Love" .

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2