Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: The 1975 - Guys

The 1975 aduce în atenția fanilor camaraderia dintre membrii formației lansând un videoclip nostalgic pentru piesa "Guys". În acest clip sunt rememorate clipe frumoase pe care Matt Healy, Adam Hann, Ross MacDonald și George Daniel le-au trăit împreună, de când sunt colegi de trupă.

The 1975 marchează data lansării noului album "Notes on a Conditional Form" cu un videoclip încărcat de emoție, realizat pentru piesa "Guys". În versurile acestei melodii, Matt Healy cântă despre prietenia frumoasă care s-a legat între el și colegii de trupă, alături de care și-a petrecut o mare parte din ultimii 18 ani. Matt îi numește pe Adam, Ross și George "iubirea vieții sale", în versuri fiind relatată întreaga poveste a formației, chiar de la formarea ei: "The moment that we started a band/Was the best thing that ever happened/And I wish we could do it again/It was the best thing that ever happened/To me".

"Notes on a Conditional Form" este cel de-al 4-lea material de studio al formației. De pe acest album au mai fost promovate piesele "If You’re Too Shy (Let Me Know)", "Me & You Together" și "Frail State Of Mind".

The 1975 a apărut peste noapte pe internet, captivând de la criticii Pitchfork Magazine până la realizatorii BBC Radio 1. Sound-ul trupei este "în afara tiparelor", sau cum ar spune britanicii într-o nuanță de jargon – "dope". Deși există influențe ale muzicii anilor ’80, stilul trupei The 1975 este gândit "în afara cutiei", chiar dacă inițial piesele au fost înregistrate într-o cameră de apartament. Primele single-uri promovate au fost "The City" și "Sex". Ambele s-au auzit la BBC Radio 1, popularitatea formației începând să crească spre sfârșitul anului 2013. Pitchfork Magazine i-a comparat cu duo-ul electro-rock The Big Pink, solistul Matthew Healy citându-i pe de altă parte pe lista influențelor pe Talking Heads, Prince, My Bloody Valentine, Michael Jackson, Peter Gabriel, Brian Eno, D’angelo și Sigur Ros.

The 1975 a concertat pentru prima oară în România în 2014, în cadrul festivalului Summer Well. Trupa a revenit la București în 2019, în cadrul aceluiași festival.

Citește mai multe despre The 1975
Videoclipuri cu The 1975
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE