Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - Like A Saviour

În general nu prea vedem single-uri şi videoclipuri lansate la mijloc de săptămână, dar Ellie Goulding e aici pentru a contrazice trendul. Tocmai a lansat piesa şi videoclipul "Like a Saviour", care include coregrafii pe nisip.

"Like a Saviour" este o piesă atemporală, care se potriveşte în orice anotimp şi în oricare dintre ultimele 3 decenii. Ar putea lejer să fie într-un trailer pentru film şi joc video, ar putea fi un hit de început de ani '90, chiar ‘80 şi are sample-uri şi clape cristaline care au punctat cariera unor voci mari, de la Celine Dion la Sharon Den Adel. Basul e aici pentru a face melodia dansabilă, iar sunetul său barebones înseamnă şi că vom auzi multe remixuri pentru track.

Coregrafiile sunt intense şi ritmate, iar Ellie însăşi apare în mijlocul deşertului, într-o feerie a corpului ce se unduiesc pe ritmul muzicii sale. Artista din Hereford a apelat la Joe Connor pentru regia acestui videoclip, în vreme ce de coregrafie s-a ocupat Daniel Alwell. Totul se încheie cu o ploaie de stele în deşert şi un beat de mega hit.

Ce mesaj are piesa? Conform lui Ellie spune povestea unei tinere femei, care simte recunoştinţa şi apreciază persoana care a scos-o din întunericul unde se scufundase cândva. Îşi numeşte salvatorul în versuri şi cântă despre faptul că se poate îneca cu el. Melodia va apărea pe mult aşteptatul al cincilea album de studio al lui Ellie, "Higher Than Heaven (Deluxe)", care va debuta pe 24 martie prin Interscope Records.

LP-ul include poveşti de dragoste, pasiune, comparate cu senzaţia indusă de un drog. Goulding a colaborat cu nume mari pentru a crea acest LP, de la Greg Kurstin, omul care şi-a pus amprenta pe piese de la Sia şi Elton John la Jessie Shatkin. Shatkin a lucrat cu Years & Years şi Charli XCX. Andrew Wells e de asemenea pe lista de credite, lucrând cu Halsey şi Yungblud.

Ellie Goulding a început anul 2023 cu o interpretare live a lui "Let It Die" memorabilă la show-ul CNN New Year's Eve With Anderson & Andy.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

 • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
 • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
 • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
 • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
 • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

 • Armin van Buuren
 • Bebe Rexha
 • Don Diablo
 • Ellie Goulding
 • G-Eazy
 • Hardwell
 • Major Lazer Soundsystem
 • Paul Kalkbrenner
 • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare