Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - Like A Saviour

În general nu prea vedem single-uri şi videoclipuri lansate la mijloc de săptămână, dar Ellie Goulding e aici pentru a contrazice trendul. Tocmai a lansat piesa şi videoclipul "Like a Saviour", care include coregrafii pe nisip.

"Like a Saviour" este o piesă atemporală, care se potriveşte în orice anotimp şi în oricare dintre ultimele 3 decenii. Ar putea lejer să fie într-un trailer pentru film şi joc video, ar putea fi un hit de început de ani '90, chiar ‘80 şi are sample-uri şi clape cristaline care au punctat cariera unor voci mari, de la Celine Dion la Sharon Den Adel. Basul e aici pentru a face melodia dansabilă, iar sunetul său barebones înseamnă şi că vom auzi multe remixuri pentru track.

Coregrafiile sunt intense şi ritmate, iar Ellie însăşi apare în mijlocul deşertului, într-o feerie a corpului ce se unduiesc pe ritmul muzicii sale. Artista din Hereford a apelat la Joe Connor pentru regia acestui videoclip, în vreme ce de coregrafie s-a ocupat Daniel Alwell. Totul se încheie cu o ploaie de stele în deşert şi un beat de mega hit.

Ce mesaj are piesa? Conform lui Ellie spune povestea unei tinere femei, care simte recunoştinţa şi apreciază persoana care a scos-o din întunericul unde se scufundase cândva. Îşi numeşte salvatorul în versuri şi cântă despre faptul că se poate îneca cu el. Melodia va apărea pe mult aşteptatul al cincilea album de studio al lui Ellie, "Higher Than Heaven (Deluxe)", care va debuta pe 24 martie prin Interscope Records.

LP-ul include poveşti de dragoste, pasiune, comparate cu senzaţia indusă de un drog. Goulding a colaborat cu nume mari pentru a crea acest LP, de la Greg Kurstin, omul care şi-a pus amprenta pe piese de la Sia şi Elton John la Jessie Shatkin. Shatkin a lucrat cu Years & Years şi Charli XCX. Andrew Wells e de asemenea pe lista de credite, lucrând cu Halsey şi Yungblud.

Ellie Goulding a început anul 2023 cu o interpretare live a lui "Let It Die" memorabilă la show-ul CNN New Year's Eve With Anderson & Andy.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Calvin Harris şi Ellie Goulding prezintă piesa "Miracle"

Calvin Harris şi Ellie Goulding s-au reunit pentru a ne oferi un hit de dance floor, "Miracle". Hitmakerii care cucereau toate topurile acum un deceniu ne oferă un track care sună puternic a dance-pop de ani '90.

Publicat

pe

VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle
VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle │ FOTO: Calvin Harris

"Miracle" e neaşteptat de plin de nostalgie, având ceva din naivitatea şi simplitatea şlagărelor dance şi pop din anii 1990. Auzim în el trance, influenţe din Faithless şi foarte mult ATB. Ellie Goulding are o voce atemporală, pe care o poţi plasa totuşi în acelaşi registru cu Halsey. De-a lungul anilor vocea lui Ellie s-a pliat perfect pe dubstep, drum & bass, trance şi multe alte sub-genuri muzicale.

Pentru că acest single nu e foarte complex ca instrumentaţie, va fi foarte uşor de remixat într-o compilaţie, care include alte genuri. Este pentru a treia dată când colaborează Ellie Goulding şi Calvin Harris, după "I Need Your Love" din 2012 şi "Outside" din 2014. Harris a lansat al şaselea său album de studio în 2022, "Funk Wave Bounces Vol 2.", succesor pentru "Funk Wav Bounces Vol. 1". Producătorul scoţian are un an 2023 care include reprezentaţii la Creamfields North and South, dar şi la Coachella, Primavera Sound şi Longitude din Dublin.

Între timp Ellie Goulding şi-a amânat lansarea celui de-al cincilea său album, "Higher Than Heaven". Citează motive legate de materiale necesare pentru viniluri şi alte release-uri fizice. Iniţial albumul trebuia să se lanseze pe 3 februarie, dar succesorul lui "Brightest Blue" (LP din 2020) a fost acum mutat pe 7 aprilie. Ellie a lansat la început de an 2023 piesa "Like a Saviour", după ce în 2022 ne-a oferit hitul "Easy Lover", colaborare cu Big Sean.

Ellie Goulding este un artist britanic în vârstă de 36 de ani, care are la activ nominalizări la premii Grammy, multiple discuri de aur în UK, premii Brit Awards şi Critics' Choice Award.

Calvin Harris este un DJ scoţian, producător şi compozitor în vârstă de 39 de ani. Are 6 albume de studio la activ, şi a fost 6 ani la rând cel mai bine plătit DJ din lume: între 2013 şi 2018.

Citește în continuare