Urmărește-ne în Social Media

Calvin Harris, Ellie Goulding - Miracle

Calvin Harris și Ellie Goulding au lansat videoclipul noii lor colaborări muzicale. "Miracle" marchează cel de-al treilea featuring al celor doi artiști, după "I Need Your Love" și "Outside". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"Miracle" este prima colaborare marca Calvin Harris și Ellie Goulding în aproape zece ani. Potrivit lui Harris, compunerea melodiei l-a dus înapoi la începuturile sale de la sfârșitul anilor 1990. A preluat influențe din acea perioadă și le-a pus într-un context nou. DJ-ul a ales-o din nou pe Ellie Goulding ca solistă, considerând că vocea sa angelică este cea mai potrivită pentru piesa "Miracle".

Melodia a fost lansată la începutul acestei luni, dar în urmă cu câteva zile a fost prezentat și un videoclip oficial. Calvin Harris și Ellie Goulding sunt protagoniștii. Vedem un spectaculos fundal natural, dar și o serie de dansatori dinamici.

Producător, DJ și songwriter, Calvin Harris este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale muzicii dance la nivel internațional.  De-a lungul timpului, a reușit să doboare recorduri mondiale, a dominat topurile muzicale cu piesele sale, este în vârful clasamentelor celor mai urmăriți artiști de pe YouTube și are peste 35 de miliarde de streamuri audio și video. În anul 2013 a câștigat premiul Grammy pentru Cel mai bun videoclip, cel al piesei "We Found Love".

Ellie Goulding se pregătește să își lanseze cel de-al cincilea album din carieră. Intitulat "Higher Than Heaven", discul va fi lansat pe 7 aprilie 2023. A fost precedat de single-urile "Easy Lover", "All by Myself", "Let It Die" și "Like a Saviour". Este primul album în trei ani, de la "Brightest Blue" din 2020.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Calvin Harris şi Ellie Goulding prezintă piesa "Miracle"

Calvin Harris şi Ellie Goulding s-au reunit pentru a ne oferi un hit de dance floor, "Miracle". Hitmakerii care cucereau toate topurile acum un deceniu ne oferă un track care sună puternic a dance-pop de ani '90.

Publicat

pe

VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle
VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle │ FOTO: Calvin Harris

"Miracle" e neaşteptat de plin de nostalgie, având ceva din naivitatea şi simplitatea şlagărelor dance şi pop din anii 1990. Auzim în el trance, influenţe din Faithless şi foarte mult ATB. Ellie Goulding are o voce atemporală, pe care o poţi plasa totuşi în acelaşi registru cu Halsey. De-a lungul anilor vocea lui Ellie s-a pliat perfect pe dubstep, drum & bass, trance şi multe alte sub-genuri muzicale.

Pentru că acest single nu e foarte complex ca instrumentaţie, va fi foarte uşor de remixat într-o compilaţie, care include alte genuri. Este pentru a treia dată când colaborează Ellie Goulding şi Calvin Harris, după "I Need Your Love" din 2012 şi "Outside" din 2014. Harris a lansat al şaselea său album de studio în 2022, "Funk Wave Bounces Vol 2.", succesor pentru "Funk Wav Bounces Vol. 1". Producătorul scoţian are un an 2023 care include reprezentaţii la Creamfields North and South, dar şi la Coachella, Primavera Sound şi Longitude din Dublin.

Între timp Ellie Goulding şi-a amânat lansarea celui de-al cincilea său album, "Higher Than Heaven". Citează motive legate de materiale necesare pentru viniluri şi alte release-uri fizice. Iniţial albumul trebuia să se lanseze pe 3 februarie, dar succesorul lui "Brightest Blue" (LP din 2020) a fost acum mutat pe 7 aprilie. Ellie a lansat la început de an 2023 piesa "Like a Saviour", după ce în 2022 ne-a oferit hitul "Easy Lover", colaborare cu Big Sean.

Ellie Goulding este un artist britanic în vârstă de 36 de ani, care are la activ nominalizări la premii Grammy, multiple discuri de aur în UK, premii Brit Awards şi Critics' Choice Award.

Calvin Harris este un DJ scoţian, producător şi compozitor în vârstă de 39 de ani. Are 6 albume de studio la activ, şi a fost 6 ani la rând cel mai bine plătit DJ din lume: între 2013 şi 2018.

Citește în continuare