Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding, blackbear - Worry About Me

Ellie Goulding lansează videoclipul "Worry About Me", în care recurge la ironie pentru a trece în revistă un episod mai puțin plăcut din viața sa intimă. Artista îi arată unui fost iubit că nu trebuie să se îngrijoreze în privința ei.

"Worry About Me" este un single înregistrat în colaborare cu blackbear și beneficiază de un videoclip regizat de Emil Nava și înțesat cu elemente horror.

""Worry About Me" este o piesă pe care am scris-o amintindu-mi de un tip care-și dorea să fiu la dispoziția lui, exact când eram pe punctul de a-l uita"

Tonul întunecat al piesei și videoclipului este echilibrat de tușe de umor. Deși o vedem pe Ellie mânjită de sânge și folosindu-și puterile supranaturale pentru a recăpăta controlul asupra situației, artista apare totodată și alături de blackbear și fratele său geamăn ținând în brațe niște găini, întregul scenariu fiind atât de absurd, încât în final nu poate fi decât amuzant.

""Worry About Me" este o piesă pe care am scris-o amintindu-mi de un tip care-și dorea să fiu la dispoziția lui, exact când eram pe punctul de a-l uita. Tonul este ironic în mod intenționat, pentru că nu sunt deloc înverșunată, pur și simplu mi s-a părut amuzant. A fost plăcut să scriu în însoritul L.A., pentru că la momentul respectiv compuneam piese întunecate despre starea de spirit pe care am avut-o în New York", a detaliat Ellie Goulding.

blackbear: "Ellie, pentru mine, este vocea Marii Britanii și este un artist și un om special"

"Este o melodie cu un mesaj pasiv, dar descriptiv, despre independență, carismă și atitudine, în vreme ce totul este învăluit într-un anume șarm. Iubesc această latură a lui Ellie Goulding în contextul acestui tempo și a acestei producții hip hop întunecate. Ellie, pentru mine, este vocea Marii Britanii și este un artist și un om special. Nu a existat niciun fel de ezitare atunci când am hotărât să facem cât mai repede acest videoclip nebunesc în care apare fratele meu geamăn", a declarat blackbear.

"Worry About Me" este primul single lansat de Ellie Goulding anul acesta și va fi inclus pe viitorul album al artistei. Discul încă neintitulat va fi lansat pe 5 iunie 2020.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Albume noi

Ellie Goulding lansează EP-ul "Songbook for Christmas"

Ellie Goulding lansează EP-ul de sărbători "Songbook for Christmas", o colecție de piese festive lansate anterior, dedicate celei mai frumoase perioade din an.

Publicat

pe

Ellie Goulding
Ellie Goulding │ FOTO: Captură YouTube

EP-ul conține șase piese, toate preferatele acestui sezon, lansate de Ellie de-a lungul carierei. De la coverul de Crăciun pentru piesa "Your Song" (Elton John), la piesa "The Writer" a lui Ellie, parte de pe albumul său de debut, "Lights", și care a aniversat zece ani la începutul acestui an. Versiunea de pe Amazon Music a EP-ului, va avea în exclusivitate coverul lui Ellie pentru piesa "River", de la Joni Mitchell.

Ellie Goulding: "Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun"

"Sunt entuziasmată să lansez "Songbook for Christmas", o compilație a pieselor mele preferate pentru sărbători. Lansarea acestor piese se întinde pe diferite perioade în cariera mea și m-am gândit că ar fi frumos să le avem pe toate pe un EP. Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun", a declarat Ellie.

Tracklist "Songbook For Christmas":

 1. O Holy Night
 2. Your Song
 3. Vincent
 4. How Long Will I Love You
 5. Explosions
 6. The Writer

"Songbook For Christmas" Tracklist (versiunea pentru Amazon Music):

 1. River (Amazon Original)
 2. O Holy Night
 3. Your Song
 4. Vincent
 5. How Long Will I Love You
 6. Explosions
 7. The Writer

Cel mai nou album a lui Ellie, "Brightest Blue", s-a clasat pe locul 1 si a fost adorat de fani si critici, deopotriva. Albumul are două parti, "Brightest Blue" (produs exclusiv de Elle Goulding si Joe Kearns) si "EG.0".

"Sunt fascinată de metoda scrierii unei piese pop, dar este ceva diferit față de ce este pe "Brightest Blue". "EG.0" este o colecție de piese pe care le-am scris, ca un fel de personaj în care se regăsește alter ego-ul meu. Mi-a plăcut ideea de a juca o femeie puternică, acesta nu a fost cazul în "Brightest Blue"", a explicat Ellie.

În martie 2020, s-au împlinit 10 ani de la lansarea albumului de debut al lui Ellie – "Lights", ce a fost clasat pe locul 1 în topurile din Mariea Britanie și a fost vândut în peste 1.4 milioane de exemplare la nivel mondial. În cariera incredibilă a lui Ellie de până acum, artista a adunat o serie de reușite: două albume clasate pe prima poziție a topurilor, două premii BRIT, peste 15 milioane de albume vândute și 132 de milioane de single-uri și peste 24.1 miliarde de stream-uri. De asemenea, Ellie a atins numărul de 10 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5 miliarde de vizualizări.

 

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
CLOSE
CLOSE