Urmărește-ne în Social Media

pop

Marshmello & Halsey - Be Kind

Cea mai în vogă voce a Americii şi cel mai în vogă DJ şi-au unit puterile în această primăvară pentru un single cu mesaj pozitiv, "Be Kind". Halsey şi Marshmello îşi însoţesc creaţia muzicală cu un videoclip cu versuri ilustrat cu imagini abstracte, pe care îl puteţi viziona în articol.

Publicat

pe

"Be Kind" începe cu acea voce hipnotică şoptită pe care Halsey ştie să o folosească atât de bine pe track-urile sale. Marshmello oferă un beat ceva mai minimalist decât de obicei, mai discret decât EDM-ul care încinge petreceri pe tot globul. Până la refren ne dăm seama că avem o piesă de empowerment, cu mesaj pozitiv şi care îţi dă un plus de moral. Mesajul piestei este că e OK să fii vulnerabil cu cineva pe care îl iubeşti. Animaţii viu colorate şi logo-uri smiley asociate lui Marshmello apar în acest clip cu versuri.

Halsey repetă în versuri că "vrea să creadă că nu ai nici urmă de răutate în tine". Artista pune pe muzică şi eterna temă a persoanei rănite care răneşte pentru a îşi hrăni ego-ul. Pe chorus se întreabă de ce persoana dragă se ascunde de jumătatea sa specială, de ce minte şi nu poate avea încredere. Halsey a fost unul dintre artiştii care au cântat la reprezentaţia caritabilă Jersey 4 Jersey, cu venituri menite pentru combaterea Covid-19.

Artista va înregistra un mesaj special pentru un podcast educaţional asociat învăţatului de acasă în SUA în 2020. Acest an e unul foarte ocupat pentru tânăra muziciană, care în ianuarie a lansat al treilea album de studio, "Manic". Pe LP putem asculta colaborări cu Alanis Morisette, BTS şi Dominic Fike. În plus Ashley (numele său real) a apărut pe piesa country a lui Kelsea Ballerini "The Other Girl".

Marshmello a lansat la rândul său câteva single-uri în acest an, inclusiv "Been Thru This Before", alături de Southside şi Giggs şi Saint Jhn. Ultimul său LP a venit în iulie 2019, sub numele de "Joytime III", incluzând colaborări cu Kane Brown şi Yungblud. Artistul activ din 2015 a făcut istorie în 2019 prin concertul său din Fortnite şi este unul dintre headlinerii lui SAGA Festival din Bucureşti. Evenimentul a fost amânat din iunie în septembrie 2020.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 11 septembrie 2020

SAGA Festival 2020

Loc
Parcul Izvor

Muzică și film

Halsey lansează filmul "If I Can’t Have Love, I Want Power" - TRAILER

Halsey a anunțat lansarea filmului "If I Can’t Have Love, I Want Power", material ce va acompania viitorul album cu același nume al artistei. Te invităm să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Halsey în trailerul "If I Can’t Have Love, I Want Power"
Halsey în trailerul "If I Can’t Have Love, I Want Power" │ FOTO: captură YouTube

Filmul a fost gândit de cântăreață și regizat de Collin Tilley, care a mai colaborat cu Halsey la videoclipurile pieselor "Without Me" și "You Should Be Sad". "If I Can’t Have Love, I Want Power" va avea o durată de o oră și va fi difuzat în anumite cinematografe IMAX. Momentan, lista cinematografelor nu a fost anunțată. Știm doar că biletele se vor pune în vânzare începând cu 3 august.

Trailerul prezintă imagini dramatice, rupte parcă din filele de istorie. Decorurile, costumele și machiajele impresionante spun povestea unui "perpetuu labirint social al sexualității și nașterii. Cele mai mari îngrozitoare povești care nu au fost spuse niciodată au fost îngropate cu trupurile celor care au murit în acel labirint".

În ceea ce privește albumul muzical "If I Can't Have Love, I Want Power", acesta va fi lansat pe 27 august. Toate piesele de pe noul material sunt scrise de artistă și produse de Trent Reznor și Atticus Ross, cunoscuți pentru colaborările cu Nine Inch Nails, dar și pentru câștigarea premiilor Oscar, Globul de Aur și GRAMMY.

"Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni - dihotomia Madonnei și a femeii ușoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot coexista pașnic și puternic.

Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană", a declarat Halsey.

TRAILER: "If I Can’t Have Love, I Want Power"

Citește în continuare

Albume noi

Halsey lansează albumul "If I Can't Have Love, I Want Power", produs de Trent Reznor si Atticus Ross

Halsey lansează vara aceasta albumul "If I Can't Have Love, I Want Power", cel de-al patrulea album din carieră. Toate piesele de pe noul material sunt scrise de artistă și produse de Trent Reznor si Atticus Ross.

Publicat

pe

Halsey în videoclipul piesei "You should be sad"
Halsey în videoclipul piesei "You should be sad" │ FOTO: captură YouTube

Albumul "If I Can't Have Love, I Want Power" este, potrivit un Halsey, un material conceptual. Discul va fi lansat pe 27 august.

Halsey: "Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia"

"Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni. Dihotomia Madonnei și a femeii usoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot coexista pașnic și puternic.

Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană", a declarat Halsey.

Toate piesele sunt scrise de Halsey si produse de Trent Reznor si Atticus Ross, cunoscuti pentru colaborarile cu Nine Inch Nails, dar si pentru castigarea premiilor Oscar, Globul de Aur si GRAMMY.

Coperta noului proiect a fost făcuta publică la The Metropolitan Museum of Art din New York City.

"Această imagine de copertă sărbătorește corpurile însărcinate și post-partum ca fiind ceva frumos, de admirat. Avem un drum lung de parcurs cu eradicarea stigmatului social din jurul femeilor gravide și a alăptării. Sper că acesta poate fi un pas în direcția cea bună!", a declarat Halsey.

Coperta noului album Halsey, "If I Can't Have Love, I Want Power"

Coperta noului LP ”If I Can’t Have Love, I Want Power”

Coperta noului LP ”If I Can’t Have Love, I Want Power” │ FOTO: Lucas Garrido

Halsey a vandut peste 60 milioane de piese în America și peste 150 milioane la nivel global. "If I Can't Have Love, I Want Power" vine la doar un an de la apariția albumului "Manic", ce a debutat pe prima poziție în Billboard Hot 200, fiind și primul album al anului 2020 care a primit discul de platină în

La doar 26 de ani, Halsey a fost inclusă în topul 100 Most Influential People of 2020 de către revista Time. Artista a câștigat 20 de premii la mai multe gale importante, precum American Music Awards, MTV Video Music Awards, GLAAD Award, The Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award și CMT Music Award.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending