Urmărește-ne în Social Media

Marshmello, Khalid - Numb

După colaborarea pentru piesa ”Silence”, Marshmello și Khalid revin cu un nou single de vară, intitulat ”Numb”. Cu un refren ușor de reținut și fredonat, piesa promite să intre în playlisturile radio-urilor comerciale și nu numai.

"Numb" este o piesă pop-dance de club, a cărei forță stă în refren. Vocea lui Khalid transmite un vibe tropical, ce se mulează foarte bine pe energia pozitivă, lipsa de griji și starea de relaxare transmise de această melodie.

"Eu și Khalid am tot discutat să mai facem o piesă, așa că i-am trimis ideea asta și i-a plăcut la nebunie. Am fost super fericit când l-am întrebat dacă vrea să înregistreze piesa asta cu mine, iar el a spus da, chiar dacă vibe-ul ei e puțin diferit de stilul său. Am știut, totuși, că o să fie grozav pe piesa asa. Mi-a trimis înregistrarea lui ziua următoare și am știut imediat că avem o piesă foarte bună", a spus Marshmello.

"Eu și Marshmello suntem prieteni foarte buni, iar atunci când ne întâlnim să facem muzică, mereu e o atmosferă grozavă. Piesa "Silence" este una dintre favoritele fanilor și ador să o cânt în concerte, așa că această nouă colaborare pentru piesa "Numb" este ceva ce aștept cu nerăbdare", a spus Khalid.

Noul single "Numb" este acompaniat de un videoclip regizat de Christian Breslauer în care Khalid visează cu ochii deschiși. Artistul își imaginează că plutește pe mare, ulterior ajungând într-un cort, la o petrecere.

 

Comentarii