Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ-ul Marshmello va concerta în jocul Fortnite pe 2 februarie

Am ajuns în epoca în care concertele au loc virtual nu doar fizic, aşa că DJ-ul Marshmello se aliniază trendului şi va avea un gig în Fortnite. Cel mai popular joc din lume la ora actuală va găzdui concertul pe 2 februarie. Avem detalii în cadrul articolului.

Publicat

pe

Marshmello concert Fortnite 2 februarie 2019
Marshmello concert Fortnite 2 februarie 2019

Compozitorul şi DJ-ul din Philadelpia e foarte activ în social media, având seriale de gătit pe YouTube spre exemplu. A şi jucat Fortnite cu vedete din lumea gaming-ului precum Ninja. Starul EDM va apărea în jocul Epic Games pe 2 februarie în locaţia Pleasant Park de pe harta principală. Aceea este o suburbie liniştită de pe uriaşa hartă, care include un stadion de fotbal.

Acolo se vor înghesui avatarurile gamerilor pentru a vedea avatarul DJ-ului mixând în direct. Cine vizitează harta poate vedea scena în construcţie în acest moment. Epic Games nu a confirmat încă evenimentul, dar Marshmello are Pleasant Park listat pe site-ul oficial la secţiunea "Concerte viitoare". Artistul a participat în 2018 la un turneu Fortnite alături de Ninja în cadrul E3.

Acesta este primul concert organizat în jocul de tip Battle Royale, dar evenimentele inedite au devenit răspândite în acest titlu. Au avut loc lansări de rachete, mini apocalipse pe hartă, cuburi care se deschid şi o sferă de gheaţă, toate atrăgând curioşi şi conspiraţii online. Încă nu e foarte clar ce modificări va face Epic Games pentru a permite gamerilor să se bucure de concert fără să fie omorâţi de adversari. Probabil stadionul va deveni o zonă non combat.

Ora concertului Marshmello în Fornite

Ocazia acestui concert ar fi chiar Super Bowl Ediţia LIII. Cei care au săpat în codul viitorului update Fornite au găsit dovezi că Epic Games va avea un Limited Time Mode la Pleasant Park, începând de la ora 21:00 ora României pe 2 februarie. Jocul va include şi o sumedenie de skinuri, arme şi dansuri speciale asociate lui Marshmello.

Muzicianul a lansat anul trecut câteva hituri care şi acum sunt pe repeat, precum colaborarea cu Bastille "Happier", sau "FRIENDS" împreună cu Anne-Marie.

Trending