Urmărește-ne în Social Media

rock

Coldplay - Everyday Life

Coldplay a lansat un nou single de pe viitorul album, iar piesa poartă numele noului disc, "Everyday Life". Este un track calm, zen care te face să reflectezi la viaţa ta şi la alegerile făcute până acum. Noua piesă a primit un videoclip cu versuri pe care îl puteţi viziona în articol.

Publicat

pe

Pe parcursul ultimei săptămâni Coldplay a lansat piesele "Orphans" şi "Arabesque", care prefaţează noul album, "Everyday Life". Acest material discografic va sosi pe 22 noiembrie şi a avut numeroase teasere inedite pe tot globul. Trupa a trimis scrisori fanilor, a lipit afişe misterioase şi a publicat un tracklist într-un ziar din Wales.

Cât despre noul track, acesta poate fi descris ca "serenitate", "calm sonic" şi o blândeţe indusă de vocea lui Chris Martin suprapusă peste un val de sunet care curge precum spuma mării. Pe măsură ce progresează single-ul, începe un soi de mantră şi îngânare calmă a solistului, care spre final mângâie urechile ascultătorului. Coldplay a lansat acest al treilea single odată cu reprezentaţia sa de la Saturday Night Life, în episodul difuzat pe 2 noiembrie.

Acolo grupul a cântat piesa "Orphans", iar Chris Martin a coborât în public şi chiar a luat-o pas prin studio, alături de dansatori. Surpriza a venit atunci când trupa a cântat live "Everyday Life", care nu mai fusese auzită până atunci. Pe 21 şi 22 noiembrie vor fi transmise prin live stream două concerte Coldplay cu piesele noi, care au loc în Amman, Iordan şi vor putea fi văzute pe YouTube.

Alegerea ţării nu este o coincidenţă, pentru că melodiile din 2019 au influenţe din Orientul Mijlociu, atât că tematică, cât şi că sound. LP-ul "Everyday Life" este un album dublu, care include 16 piese şi o altă sursă de inspiraţie ar fi fost în mod inedit serialul "Game of Thrones". Coldplay a ajuns deja la 6 reprezentaţii live în cadrul Saturday Night Live ca invitat muzical.

În 2018 trupa lansa EP-ul "Global Citizen", dar sub numele de grup muzical Los Unidades. Tot anul trecut a mai sosit şi un documentar despre cariera artiştilor, disponibil prin Amazon Prime în noiembrie. În 2017 a apărut EP-ul "Kaleidoscope", dar un album full de la Chris Martin and co nu am mai văzut de la "A Head Full of Dreams" din 2015.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Coldplay își amână turneul; Chris Martin are probleme de sănătate

Coldplay a anunțat că amână mai multe concerte din cel mai recent turneu mondial din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă solistul Chris Martin. Trupa le-a transmis un mesaj fanilor.

Publicat

pe

Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”
Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan” │ FOTO: Captură YouTube

Într-o declarație postată online, Coldplay și-a exprimat profund regretul că se vede nevoită să amâne opt concerte din Brazilia, ce fac parte din turneul de promovare a albumului "Music of the Spheres". Chris Martin a contractat o infecție la plămâni, aflându-se acum sub supraveghere medicală. Muzicianului i-a fost recomandată și o perioadă de odihnă, de cel puțin trei săptămâni.

Concertele amânate, toate la Rio de Janeiro și São Paulo, vor fi reprogramate la începutul anului viitor.

"Încercăm cât mai repede posibil să reprogramăm concertele și vom reveni cu mai multe informații în zilele următoare. Ne pare foarte rău pentru orice inconveniență și vă suntem recunoscători pentru înțelegere în acest moment dificil în care trebuie să acordăm prioritate sănătății lui Chris.

Avem speranța că Chris își va reveni după pauza medicală recomandată și așteptăm cu nerăbdare să reluăm turneul", este o parte din mesajul transmis de Coldplay.

Formația britanică a făcut numeroase opriri în întreaga lume ca parte a turneului global "Music of the Spheres". Călătoria muzicală a început în martie 2022 și urmează să se încheie în iulie anul viitor. Pe listă ar urma Argentina, ca apoi, în 2023, Coldplay să ajungă în Europa, cu evenimente în Portugalia, Spania, Italia, Elveția, Danemarca sau Suedia.

Albumul "Music of the Spheres" a fost lansat pe 15 octombrie și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK și în US Top Rock Albums (Billboard).

Tracklist "Music of the Spheres":

01. [Ringed Planet Emoji]
02. Higher Power
03. Humankind
04. ✨
05. Let Somebody Go
06. ❤️
07. People of the Pride
08. Biutyful
09. 🌎
10. My Universe
11. ♾
12. Coloratura

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending