Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Ascultă noile piese Coldplay, "Orphans" și "Arabesque" - AUDIO

Coldplay a dezvăluit două piese noi de pe viitorul album dublu al trupei, "Everyday Life". Noile melodii se numesc "Orphans" și "Arabesque" și sunt însoțite de clipuri cu versuri.
Trailer documentar Coldplay A Head Full of Dreams

Trailer documentar Coldplay A Head Full of Dreams (foto: Coldplay)

Albumul dublu "Everyday Life", pe care trupa Coldplay îl va lansa pe 22 noiembrie 2019, se deschide către public prin două piese: single-ul "Orphans" și melodia cu versuri în limba franceză "Arabesque". Ambele compoziții aduc influențe noi în sound-ul trupei, Coldplay reușind încă o dată să-și surprindă fanii.

Înaintea premierei noilor single-uri, solistul Chris Martin a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Radio 1 care sunt evenimentele de zi cu zi și aspectele politice care au servit ca sursă de inspirație pentru noul album "Everyday Life".

"Totul e pur și simplu despre a fi uman. Fiecare zi e minunată și fiecare zi e îngrozitoare...Se simte ca și cum totul s-ar întâmpla fără constrângeri. E atât de multă viață pe această planetă.

[Albumul] este reacția noastră la negativitatea care este percepută pretutindeni. Și sunt multe probleme și drame, dar există totodată atât de multă pozitivitate și atât de multe lucruri grozave care se întâmplă. Deci într-un fel, încercăm să dăm sens lucrurilor, vorbind despre ceea ce simțim și ceeea ce vedem", a detaliat Chris.

Lyric Video: Coldplay -"Orphans"

Lyric Video: Colplday - "Arabesque"

Albumul "Everyday Life" conține 16 piese, tracklistul fiind dezvăluit publicului într-o formă ingenioasă: un anunț în publicația britanică North Wales Daily Post.

Tracklist Coldplay - "Everyday Life":

Sunrise

 1. Sunrise
 2. Church
 3. Trouble in Town
 4. BrokEn
 5. Daddy
 6. WOTW / POTP
 7. Arabesque
 8. When I Need a Friend

Sunset

 1. Guns
 2. Orphans
 3. Èkó
 4. Cry Cry Cry
 5. Old Friends
 6. Bani Adam
 7. Champion of the World
 8. Everyday Life

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 7 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa byron a lansat albumul "Nouă", un disc despre România şi angoasele sale

Trupa byron a lansat un nou album în această săptămână, intitulat "Nouă". Acesta este materialul discografic cu numărul 7 în...

Închide