Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tyla vine în premieră în România, la SAGA Festival 2024

Tyla, interpreta hit-ului "Water", ajunge pentru prima dată în România, cu ocazia celei de-a patra ediții SAGA Festival. Evenimentul este programat pentru 5-7 iulie la Romaero. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Tyla în videoclipul piesei "Water"
Tyla în videoclipul piesei "Water" │ FOTO: captură YouTube

La numai 22 de ani, Tyla are deja în palmares un premiu Grammy, câștigat anul acesta la categoria "Cel mai bun show de muzică africană". Recent, cântăreața a făcut furori la MET Gala în New York cu o rochie din nisip, semnată Balmain. Tyla a fost una dintre cele mai comentate apariții de la eveniment.

Cântăreață și compozitoare sud-africană, Tyla a debutat în 2019 cu piesa "Getting Late". A devenit cunoscută internațional anul trecut, odată cu lansarea cântecului "Water", care a intrat în top 10 din 16 țări, printre care U.K. și SUA. "Water" a fost prima melodie a unui solist sud-african care a intrat în Billboard Hot 100 din SUA în 55 de ani, după "Grazing In The Grass" a lui Hugh Masekela. Single-ul a prefațat albumul ei de debut, lansat pe 22 martie 2024. Discul a intrat în top 25 din șase țări, inclusiv Statele Unite.

Tyla este cea mai tânără artistă africană care a câștigat un premiu Grammy, primind, de asemenea, nominalizări pentru un BRIT Award, un Soul Train Music Award, un MOBO Award și două South African Music Awards.

"Așa cum ne-am obișnuit deja fanii, SAGA continuă să aducă nume fresh în lineup și în 2024, iar Tyla este o adiție excelentă pe zona de muzică live alături de Raye, Dennis Lloyd, și bineînțeles - regina muzicii hip-hop, Nicki Minaj", a declarat Allan Hardenberg, CEO SAGA Festival.

Pe lângă artiștii de muzică live aflați pentru prima dată în România, SAGA aduce anul acesta și un lineup impresionat de muzică electronică și techno. De la Armin Van Buuren, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, până la Deborah de Luca, Nico Moreno, James Hype și mulți alții.

Prețuri bilete SAGA Festival 2024:

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 375 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2024

SAGA Festival 2024

Loc
Romaero

Trending