Urmărește-ne în Social Media

Pepe - Pasăre de Noapte

Pepe revine în atenția ascultătorilor cu o piesă proaspătă. "Pasăre de Noapte" este lansată alături de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Pasăre de Noapte" are un mesaj încărcat de durere, în care se vor regăsi, din păcate, mulți ascultători. Cântărețul vorbește despre trădarea venită din partea persoanei iubite și suferința care ia naștere.

Piesa "Pasăre de Noapte" a fost compusă de Pepe și Jimmy Dub, pe versuri scrise de Pepe. Videoclipul muzical a fost regizat de Dan Petcan.

"Cred că la un simplu play toată lumea înţelege ce am vrut să zic. Mesajul este pe înţelesul tuturor. Este o realitate tristă, dar de multe ori nici nu ai ce să faci decât să mergi mai departe. Când o femeie are prea multă libertate nu ştie să o gestioneze şi ajunge să facă greşeli peste care cei mai mulţi dintre bărbaţi, marea majoritate, nu pot trece şi nici nu ar avea de ce. Eu m-am regăsit în idee şi cred că multi au simţit la fel. Trebuie să găsesti puterea de a pune stop şi mai ales să îţi vezi de drum şi să mergi mai departe. Nu poţi face familie cu o pasăre de noapte", a declarat Pepe.

Comentarii