Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

The Pretty Reckless

Următoarele evenimente cu The Pretty Reckless

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Pretty Reckless

The Pretty Reckless

Ascultă noul single The Pretty Reckless, "Back to the River" - AUDIO

The Pretty Reckless a lansat o nouă piesă, intitulată "Back to the River". Melodia se regăsește pe albumul „Who You Selling For”, lansat în 2016.

The Pretty Reckless - Oh My God

The Pretty Reckless - Oh My God

The Pretty Reckless a lansat videoclipul piesei ”Oh My God”. Melodia este extrasă de pe albumul „Who You Selling For”, apărut în octombrie 2016.

The Pretty Reckless

The Pretty Reckless - Oh My God

The Pretty Reckless a lansat un lyric video pentru noul single ”Oh My God”. Piesa este extrasă de pe albumul „Who You Selling For”, așteptat pe piață luna aceasta.

The Pretty Reckless

The Pretty Reckless a lansat piesa "Prisoner" - AUDIO

The Pretty Reckless a lansat o nouă piesă, intitulată "Prisoner". Melodia este extrasă de pe albumul „Who You Selling For”, așteptat pe piață luna aceasta.

The Pretty Reckless - Take Me Down

The Pretty Reckless a lansat videoclipul piesei „Take Me Down”. Single-ul este extras de pe albumul „Who You Selling For” care va fi lansat în luna octombrie a acestui an.

The Pretty Reckless

The Pretty Reckless - Take Me Down (Fan Instagram Lyric Video)

The Pretty Reckless a lansat un lyric video pentru noul single ”Take Me Down”. Clipul este un colaj de imagini primite de formație de la fani pe Instagram.

The Pretty Reckless a lansat „Take Me Down” (AUDIO)

The Pretty Reckless revine cu un nou single, „Take Me Down”, care va face parte din viitorul album. Detalii și audio în articol.

CLOSE
CLOSE