Urmărește-ne în Social Media

rock

The Pretty Reckless - Take Me Down (Fan Instagram Lyric Video)

The Pretty Reckless a lansat un lyric video pentru noul single ”Take Me Down”. Clipul este un colaj de imagini primite de formație de la fani pe Instagram.

Publicat

pe

Piesa ”Take Me Down” a fost produsă de Kato Khandwala și este extrasă de pe viitorul album The Pretty Reckless. Discul este așteptat pe piață în această toamnă, data lansării nefiind încă stabilită.

Ultimul album al trupei, „Going To Hell”, a fost lansat în martie 2014. Pe acest material sunt incluse hiturile „Heaven Knows” și „Messed Up World”, care au făcut ca The Pretty Reckless să fie prima trupă cu o solistă care să aibă două single-uri consecutive pe un loc fruntaș.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american „Gossip Girl”. Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna mai importantă.

„Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nici o altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Așa că, muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta”, declara solista într-un interviu din 2015.

artwork-cover-the-pretty-reckless-take-me-down

Muzică nouă

The Pretty Reckless a făcut cover după piesa "Loud Love" a celor de la Soundgarden - AUDIO

Pretty Reckless și solista Taylor Momsen nu s-au ferit niciodată să-și exprime dragostea pentru muzica Soundgarden. Acum, rockerii au adus un omagiu pionierilor grunge cu un cover al piesei "Loud Love". Materialul este disponibil în articol.

Publicat

pe

Videoclip The Pretty Reckless "Take Me Down"
Videoclip The Pretty Reckless "Take Me Down"

Momsen nu este străină de cover-urile Soundgarden, la începutul acestui an interpretând o versiune a piesei "Halfway There" alături de Matt Cameron, bateristul Soundgarden / Pearl Jam. Abilitatea ei muzicală este potrivită pentru a aborda impresionanta gamă vocală a lui Chris Cornell, solistul Soundgarden. Astfel că trupa a înregistrat o interpretare fidelă și încărcată de emoție a melodiei "Loud Love". Momentul a fost găzduit de un festival virtual pe canalul Octane al SiriusXM.

Legătura dintre cele două trupe s-a consolidat cu adevărat după ce The Pretty Reckless a deschis concertul Soundgarden din Detroit în noaptea sinuciderii lui Cornell din 2017. De atunci, Momsen a vorbit deschis despre aprecierea ei pentru "eroii" grunge, ori de câte ori a avut ocazia.

"Mi-am bazat întreaga carieră și identitate pe The Beatles și Soundgarden. Sunt două trupe pe care le-am pus una lângă cealaltă și știu că s-ar putea să sune nebunește pentru unii oameni. Dar sunt atât de importante. Cred că există foarte puține formații despre care cred că se impune să existe, iar Soundgarden este una dintre acele trupe fără de care lumea muzicii ar avea un gol", declara Taylor Momsen pentru publicația "Offstage with DWP" în luna iulie.

Contribuțiile lui Matt Cameron și Kim Thayil, ambii membri Soundgarden, se vor regăsi pe viitorul album Pretty Reckless, ce va fi lansat în 2021. În prezent, trupa se bucură de succesul piesei "Death By Rock And Roll", prima melodie lansată de formație după o pauză de 4 ani.

"Death By Rock And Roll" a fost compusă ca un omagiu pentru regretatul producător Kato Khandwala. Acesta s-a stins din viață în 2018, în urma unui accident de motocicletă. Khandwala produsese toate cele trei albume The Pretty Reckless.

AUDIO: The Pretty Reckless - Loud Love (Soundgarden Cover)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE