Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single The Pretty Reckless, "Back to the River" - AUDIO

The Pretty Reckless a lansat o nouă piesă, intitulată "Back to the River". Melodia se regăsește pe albumul „Who You Selling For”, lansat în 2016.

Publicat

pe

The Pretty Reckless
The Pretty Reckless

După „Take Me Down”, "Prisoner"și ”Oh My God”, The Pretty Reckless continuă promovarea albumului „Who You Selling For” cu piesa ”Back to the River”. Melodia este înregistrată în colaborare cu Warren Haynes, chitaristul de blues-rock de la The Allman Brothers Band și membru fondator al trupei Gov't Mule.

Albumul „Who You Selling For” a fost lansat în octombrie 2016. Discul conține 12 piese compuse de Taylor Momsen și Ben Phillips și produse de Kato Khandwala. Acest material s-a plasat pe poziția a 2-a în topul UK Rock & Metal Albums și pe poziția a 3-a în clasamentul US Alternative Albums (Billboard).

Albumul anterior al trupei, „Going To Hell”, a fost lansat în martie 2014. Pe acest material sunt incluse hiturile „Heaven Knows” și „Messed Up World”, care au făcut ca The Pretty Reckless să fie prima trupă cu o solistă care să aibă două single-uri consecutive pe un loc fruntaș.

AUDIO: The Pretty Reckless - "Back to the River"

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american „Gossip Girl”. Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna pe primul plan.

„Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nicio altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta”, declara solista într-un interviu din 2015.

Trending