Urmărește-ne în Social Media

The Pretty Reckless - 25

The Pretty Reckless încheie anul 2020 cu o piesă puternică, ce dă tonul noului album al formației. Single-ul "25" ar putea, foarte ușor, să treacă drept o piesă Bond, dacă producătorii celebrei serii ar opta pentru un sound mai heavy. Taylor Momsen strălucește în acest videoclip, vocea ei devenind o forță de neoprit.

"25" este o piesă-simbol a noului album "Death By Rock And Roll", Taylor Momsen dezvăluind că a marcat un punct de cotitură în evoluția ei ca muzician și compozitor.

""25" este una dintre primele piese scrise, cred că a fost prima piesă pe care am înregistrat-o pentru album. Am compus piesa când am împlinit 25 de ani și am înregistrat-o imediat după ziua mea. E autobiografică din multe puncte de vedere. Mi s-a părut o idee interesantă să găsesc o modalitate prin care să recapitulez toți anii de până acum și să închei totul când ajung la 25. Inspirația a pornit, de fapt, dintr-o analiză a tuturor anilor de până atunci, piesa venind dintr-un loc al disperării. Când am terminat de scris melodia am observat o schimbare în stilul compozițional. A fost un punct de cotitură și cred că schimbarea a fost în bine", a povestit Taylor Momsen într-un interviu pentru Paper Magazine.

Albumul "Death By Rock And Roll" va fi lansat pe 12 februarie 2021. De pe acest material a fost promovată și melodia titulară.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american "Gossip Girl". Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna pe primul plan.

"Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nicio altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta", declara solista într-un interviu din 2015.

PUBLICITATE
Comentarii