Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Lyric Video: The Pretty Reckless - Death By Rock And Roll

The Pretty Reckless resuscitează hard rock-ul și post grunge-ul cu un single menit să trezească pe oricine din amorțire. "Death By Rock And Roll" este prima piesă lansată de formație după o pauză de 4 ani.

The Pretty Reckless își anunță revenirea pe piața muzicală cu piesa "Death By Rock And Roll", ce a fost compusă pentru a-i aduce un omagiu regretatului producător Kato Khandwala. Acesta s-a stins din viață în 2018, în urma unui accident de motocicletă. Khandwala produsese toate cele trei albume The Pretty Reckless.

"Death By Rock And Roll" nu este o baladă lacrimogenă, așa cum se dovedesc a fi adeseori piesele in memoriam, ci o melodie menită să te zguduie din rădăcini.

Taylor Momsen: "Rock-ul e libertate"

"În multe feluri, acest nou album este ca o renaștere, iar primul nostru single, "Death By Rock And Roll", reprezintă acea salvare pe care mi-a aduce muzica mea preferată. Rock-ul e libertate iar această piesă este despre a-ți trăi viața așa cum îți dorești, această libertate aparținând acum tuturor celor care o ascultă", a declarat vocalista Taylor Momsen.

Viitorul album al formației va include, așadar, acest nou single, detaliile privind lansarea urmând a fi dezvăluite în curând.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american "Gossip Girl". Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna pe primul plan.

"Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nicio altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta", declara solista într-un interviu din 2015.

Citește mai multe despre The Pretty Reckless
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE