Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Lyric Video: The Pretty Reckless - Oh My God

The Pretty Reckless a lansat un lyric video pentru noul single ”Oh My God”. Piesa este extrasă de pe albumul „Who You Selling For”, așteptat pe piață luna aceasta.

După „Take Me Down” și "Prisoner", The Pretty Reckless continuă promovarea albumului „Who You Selling For” cu piesa ”Oh My God”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un lyric video regizat și produs de Ken Wilcox.

Who You Selling For” conține 12 piese compuse de Taylor Momsen și Ben Phillips. Albumul a fost produs de Kato Khandwala și va fi lansat pe 21 octombrie.

Tracklist  „Who You Selling For” - The Pretty Reckless:

 1. The Walls Are Closing In / Hangman
 2. Oh My God
 3. Take Me Down
 4. Prisoner
 5. Wild City
 6. Back to the River (feat. Warren Haynes)
 7. Who You Selling For
 8. Bedroom Window
 9. Living in the Storm
 10. Already Dead
 11. The Devil's Back
 12. Mad Love

Ultimul album al trupei, „Going To Hell”, a fost lansat în martie 2014. Pe acest material sunt incluse hiturile „Heaven Knows” și „Messed Up World”, care au făcut ca The Pretty Reckless să fie prima trupă cu o solistă care să aibă două single-uri consecutive pe un loc fruntaș.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american „Gossip Girl”. Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna mai importantă.

„Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nici o altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Așa că, muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta”, declara solista într-un interviu din 2015.

Citește mai multe despre The Pretty Reckless
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE