Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Lyric Video: The Pretty Reckless - And So It Went (feat. Tom Morello)

The Pretty Reckless continuă să ne surprindă plăcut cu piese heavy ce rodesc până și pe terenul destul de arid al industriei rock actuale. Noul single ”And So It Went” este o colaborare cu chitaristul Rage Against the Machine Tom Morello, acesta readucând publicului plăcerea de a asculta un solo ca în anii de altă dată ai rock-ului.

După "25", piesa cu care Taylor Momsen schimba stilul compozițional, The Pretty Reckless continuă promovarea albumului "Death By Rock And Roll" cu un featuring binevenit cu Tom Morello. "They said the world does not belong to you / It don’t belong to you / It belongs to me", cântă Taylor pe refrenul piesei "And So It Went", al cărei mesaj își va găsi cu siguranță locul în inimile celor dezavantajați de contextul social.

A mai rămas doar o lună până la lansarea albumului "Death By Rock And Roll", acesta urmând să apară pe 12 februarie 2021. De pe acest material a fost promovată și melodia titulară.

"După ani în care am vărsat lacrimi și sânge pentru a face acest album, sunt extrem de entuziasmată că în sfârșit îl veți auzi. Următoarea eră a început", a declarat solista The Pretty Reckless.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american "Gossip Girl". Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna pe primul plan.

"Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nicio altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta", declara solista într-un interviu din 2015.

Citește mai multe despre The Pretty Reckless
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE