Urmărește-ne în Social Media

The Pretty Reckless - Oh My God

The Pretty Reckless a lansat videoclipul piesei ”Oh My God”. Melodia este extrasă de pe albumul „Who You Selling For”, apărut în octombrie 2016.

După „Take Me Down” și "Prisoner", The Pretty Reckless continuă promovarea albumului „Who You Selling For” cu piesa ”Oh My God”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip regizat de Meiert Avis.

Who You Selling For” a fost lansat în octombrie 2016. Discul conține 12 piese compuse de Taylor Momsen și Ben Phillips și produse de Kato Khandwala.

Ultimul album al trupei, „Going To Hell”, a fost lansat în martie 2014. Pe acest material sunt incluse hiturile „Heaven Knows” și „Messed Up World”, care au făcut ca The Pretty Reckless să fie prima trupă cu o solistă care să aibă două single-uri consecutive pe un loc fruntaș.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american „Gossip Girl”. Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna pe primul plan.

„Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nicio altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta”, declara solista într-un interviu din 2015.

Comentarii