Urmărește-ne în Social Media

The Pretty Reckless - And So It Went

The Pretty Reckless a lansat videoclipul celui mai recent single al formației, ”And So It Went”. Vizualul este regizat de Jon J împreună cu vocalista Taylor Momsen.

După "25", piesa cu care Taylor Momsen schimba stilul compozițional, The Pretty Reckless continuă promovarea albumului "Death By Rock And Roll" cu un featuring binevenit cu Tom Morello. "They said the world does not belong to you / It don’t belong to you / It belongs to me", cântă Taylor pe refrenul piesei "And So It Went", al cărei mesaj își va găsi cu siguranță locul în inimile celor dezavantajați de contextul social.

Au mai rămas doar câteva zile până la lansarea albumului "Death By Rock And Roll", acesta urmând să apară pe 12 februarie 2021. De pe acest material a fost promovată și melodia titulară.

"După ani în care am vărsat lacrimi și sânge pentru a face acest album, sunt extrem de entuziasmată că în sfârșit îl veți auzi. Următoarea eră a început", a declarat solista The Pretty Reckless.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american "Gossip Girl". Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna pe primul plan.

"Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nicio altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta", declara solista într-un interviu din 2015.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED