Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Pretty Reckless a lansat piesa "Prisoner" - AUDIO

The Pretty Reckless a lansat o nouă piesă, intitulată "Prisoner". Melodia este extrasă de pe albumul „Who You Selling For”, așteptat pe piață luna aceasta.

Publicat

pe

The Pretty Reckless
The Pretty Reckless

După „Take Me Down”, The Pretty Reckless continuă promovarea albumului „Who You Selling For” cu piesa "Prisoner". Melodia este prezentată publicului în format audio, odată cu această compoziție, trupa dezvăluind și artwork-ul noului disc (acesta poate fi observat pe fundalul youtube-ului de mai jos).

Who You Selling For” conține 12 piese compuse de Taylor Momsen și Ben Phillips. Albumul a fost produs de Kato Khandwala și va fi lansat pe 21 octombrie.

Tracklist  „Who You Selling For” - The Pretty Reckless:

 1. The Walls Are Closing In / Hangman
 2. Oh My God
 3. Take Me Down
 4. Prisoner
 5. Wild City
 6. Back to the River (feat. Warren Haynes)
 7. Who You Selling For
 8. Bedroom Window
 9. Living in the Storm
 10. Already Dead
 11. The Devil's Back
 12. Mad Love

The Pretty Reckless - "Prisoner" - AUDIO

Ultimul album al trupei, „Going To Hell”, a fost lansat în martie 2014. Pe acest material sunt incluse hiturile „Heaven Knows” și „Messed Up World”, care au făcut ca The Pretty Reckless să fie prima trupă cu o solistă care să aibă două single-uri consecutive pe un loc fruntaș.

Vocalista Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV, devenind cunoscută în special pentru rolul din serialul american „Gossip Girl”. Cariera muzicală a fost, însă, întotdeauna mai importantă.

„Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nici o altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Așa că, muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta”, declara solista într-un interviu din 2015.

PUBLICITATE
Comentează

Trending