Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Pretty Reckless a lansat „Take Me Down” (AUDIO)

The Pretty Reckless revine cu un nou single, „Take Me Down”, care va face parte din viitorul album. Detalii și audio în articol.

Piesa a fost produsă cu ajutorul colaboratorului Kato Khandwala și este extrasă de pe viitorul album al trupei care va fi lansat în toamna acestui an. Coperta single-ului înfățișează o mână roșie demonică cu unghii lungi, negre, care dă mâna cu o mână umană.

Ultimul album al trupei, „Going To Hell”, a fost lansat în martie 2014. Cele două hit-uri care s-au poziționat cu ușurință pe locul 1 în topuri, „Heaven Knows” și „Messed Up World”, a făcut ca The Pretty Reckless să fie prima trupă cu o solistă care să aibă două single-uri pe locul fruntaș.

Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV de când a fost copil și a devenit cunoscută în special pentru rolul din serialul american „Gossip Girl”. Însă, de când a început să înregistreze și să se axeze pe cariera muzicală, nu s-a mai implicat în cea actoricească.

„Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nici o altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Așa că, muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta.”, declara solista într-un interviu din 2015.

artwork-cover-the-pretty-reckless-take-me-down

Citește mai multe despre The Pretty Reckless
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears a lansat piesa "Make Me..." ft. G-Eazy - AUDIO

Britney Spears a lansat un nou single, intitulat "Make Me...". Piesa este înregistrată în colaborare cu rapper-ul G-Eazy și va...

Închide