Urmărește-ne în Social Media

The Pretty Reckless - Take Me Down

The Pretty Reckless a lansat videoclipul piesei „Take Me Down”. Single-ul este extras de pe albumul „Who You Selling For” care va fi lansat în luna octombrie a acestui an.

Albumul este produs de colaboratorul Kato Khandwala, iar piesele au fost scrise de Taylor Momsen și Ben Phillips. Ultimul album al trupei, „Going To Hell”, a fost lansat în martie 2014. Cele două hit-uri care s-au poziționat cu ușurință pe locul 1 în topuri, „Heaven Knows” și „Messed Up World”, a făcut ca The Pretty Reckless să fie prima trupă cu o solistă care să aibă două single-uri pe locul fruntaș.

„Cred că acesta este următorul pas pentru trupă. Continuăm să evoluăm, să creștem ca muzicieni, dar și ca persoane. Albumul e foarte eclectic, e foarte divers. Un singur cântec nu definește restul materialului, așa că abia așteptăm ca fanii să-l asculte cap-coadă. Are multe turnuri în direcții diferite. Să spunem că am încercat să facem un album clasic de rock în care să nu ne limităm și cred că am reușit.”, declară Taylor Momsen

Taylor Momsen a apărut în numeroase filme, reclame și seriale TV de când a fost copil și a devenit cunoscută în special pentru rolul din serialul american „Gossip Girl”. Însă, de când a început să înregistreze și să se axeze pe cariera muzicală, nu s-a mai implicat în cea actoricească.

„Am renunțat la Gossip Girl. Nu am fost niciodată concediată, iar producătorii și scenografii mă susțineau în cariera mea muzicală. Știau că eu nu sunt o actriță. Am început cu această carieră pentru că nu puteai pune cap la cap un album la 3 ani. Plus că a fost un loc de muncă și mi-am putut plăti chiria, dar când am reușit în sfârșit să scriu un material pe care am vrut să-l lansez, nu mi-am mai pus nici o altă întrebare. Eram convinsă că asta trebuie să fac. Așa că, muzica a fost mereu țelul meu și întreaga mea viață s-a bazat pe ideea ca eu să compun cântece. Asta este ceea ce fac. Trăiesc pentru asta”, declara solista într-un interviu din 2015.

Comentarii