Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Joe Cocker

Joe Cocker s-a născut pe 20 mai 1944 în Sheffield, Anglia. Succesul său internațional ca solist de blues/rock a început în 1964 și a continuat până la dispariția sa, pe 22 decembrie 2014. Joe Cocker a creat aproape 40 de albume și a concertat intens în întreaga lume. Revista Rolling Stone l-a plasat în topul celor mai buni 100 de cântăreți din toate timpurile, pe locul 97. Coverul său după Beatles -„With a Little Help from My Friends” a ajuns Number One în Marea Britanie în 1968, piesa fiind cântată la Woodstock un an mai târziu. Multe din discurile sale au primit premii importante, transformându-l pe artistul cu voce inegalabilă într-o legendă a muzicii. În 1983, Cocker a primit Premiul Grammy pentru duetul cu Jennifer Warnes: „Up Where We Belong”. Melodia a fost Number One în Statele Unite.
Joe Cocker a cântat în România de patru ori, ultima oară pe 4 august 2013 la Sala Palatului.

Următoarele evenimente cu Joe Cocker

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Joe Cocker

TOP 10 melodii cântate de Joe Cocker

TOP 10 melodii cântate de Joe Cocker - VIDEO

Ascultă cele mai frumoase 10 melodii cântate de Joe Cocker. În amintirea celebrului cântăreț de rock și blues, vă prezentăm o selecție de hituri proprii și coveruri pe care Cocker le-a făcut parcă mai bune decât originalele. În inima fanilor, ordinea pieselor poate fi diferită, dar sentimentele și amintirile odată pornite ne aduc pe toți în aceeași sală.

Concert Joe Cocker la Sala Palatului pe 4 august 2013

Joe Cocker a murit la 70 de ani

Joe Cocker s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, pe 22 decembrie 2014. Celebrul cântăreț de rock și blues a fost răpus de cancer pulmonar. Cocker a cântat în România de patru ori, anul trecut oferind un spectacol în forță la Sala Palatului.

Concert Joe Cocker la Sala Palatului pe 4 august 2013

Joe Cocker, artistul care nu îmbătrâneşte, unchained our hearts - RECENZIE

Atunci când ştii că vei merge la concertul unuia dintre cei mai buni interpreți la scară internațională, te bucuri şi în acelaşi timp te întrebi dacă vocea lui mai poate susține un concert fără oprire sau greşeală. Ce s-a întâmplat în seara de 4 august la Bucureşti în Sala Palatului a fost magistral, iar acest lucru s-a datorat lui Joe Cocker care a revenit pentru a patra oară în țara noastră.

Poze cu Joe Cocker în concert la Sala Palatului 2013

InfoMusic îți oferă galeria de fotografii din prima parte a concertului susținut de Joe Cocker la Sala Palatului pe 4 august 2013.

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 2 - 4 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.

Bilete mai ieftine cu 50% pentru concertul Joe Cocker de la București

Organizatorii concertului Joe Cocker de la București anunță în perioada 23 - 25 iulie 2013 o nouă promoție la bilete cu până la 50% reducere. Oricine cumpără în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 lei sau 750 lei va beneficia de o reducere de până la 50%.

Joe Cocker

Profită de ultima promoție la bilete pentru concertul lui JOE COCKER

Joe Cocker va concerta în această vară la Sala Palatului din București. Cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 25% pentru orice categorie de bilete.

Concertul Joe Cocker de la Romexpo se mută la Sala Palatului

Concertul pe care Joe Cocker îl va susține pe 4 august la București va avea loc la Sala Palatului, și nu la Romexpo, cum fusese anunțat inițial. Ora de începere a show-ului va rămîne aceeași: 20.00.

Bilete cu preț redus pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth

Project Events le vine în ajutor cu câteva idei de Paște fanilor și oferă o reducere substanțiala la concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth. Astfel, cei care își cumpără bilet joi și vineri (11 și 12 aprilie) la unul din cele trei concerte primesc o reducere de 25%

Joe Cocker

JOE COCKER concertează la București în august 2013

JOE COCKER va susține un concert la București pe 4 august la Romexpo. Evenimentul organizat de Project Events și Marshall Arts se înscrie în "Fire It Up Summer Tour'', turneul ce promovează albumul ''Fire It Up''.

CLOSE
CLOSE