BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Concertul Joe Cocker de la Romexpo se mută la Sala Palatului

Concertul pe care Joe Cocker îl va susține pe 4 august la București va avea loc la Sala Palatului, și nu la Romexpo, cum fusese anunțat inițial. Ora de începere a show-ului va rămîne aceeași: 20.00.

Joe Cocker

Concertul pe care celebrul Joe Cocker il va sustine pe 4 August la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului, si nu la Romexpo in aer liber, cum fusese anuntat initial. Ora de incepere a show-ului va ramane aceeasi: 20.00. Concertul face parte din turneul "Fire It Up Summer Tour", turneu ce promoveaza cel mai recent album al lui Joe Cocker "Fire It Up". Albumul contine atat melodii clasice de suflet, balade romantice cat si piese pline de energie si vigoare.

Joe Cocker

Joe Cocker

"Cred ca este cea mai buna alegere. La inceputul lunii august se anunta multe zile ploioase si nu ne dorim sa compromitem un astfel de spectacol. Sa fii martor la un concert al lui Joe Cocker este o adevarata sarbatoare, iar din pacate numarul celor care se vor putea bucura de acest eveniment va fi limitat la 4000, capacitatea maxima a Salii Palatului. Joe Cocker este un artist care oricand poate umple o sala de 10-12000 de locuri dar din pacate pentru Bucuresti o astfel de sala ramane doar un proiect pe hartie. Putinele bilete ramase nevandute se vor pune in vanzare incepand de vineri", a declarat Sorin Sararu de la Project Events.

Pretul biletelor nu se va schimba insă biletele achizitionate anterior vor trebui sa fie insa schimbate pentru ca sectoarele initiale de la Romexpo nu corespund in totalitate celor de la Sala Palatului. Organizatorii ii asigura insa pe cei care au cumparat deja bilete ca vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzatoare categoriilor de pret din noua locatie. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucuresti, Strada Dr. Petre Herescu nr 30, incepand de vineri 7 iunie 2013. Pentru asistenta privind schimbarea biletelor puteti folosi si adresele de e-mail [email protected], [email protected] sau puteti suna la numerele de telefon 0735.869.831, 0735.869.829.

Bilete concert Joe Cocker:

  • 750 lei (zona VIP)
  • 400 lei (categoria I)
  • 300 lei (categoria II)
  • 200 lei (categoria III)
  • 135 lei (categoria IV)

Pentru toti cei care doresc sa il asculte live pe Joe Cocker, biletele se dăsesc in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Joe Cocker - "You Can Leave Your Hat On"

Citește mai multe despre Joe Cocker
RECOMANDARE:Cumpără un disc Joe Cocker

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Uriah Heep de la București a fost anulat

Concertul pe care trupa britanică Uriah Heep urma să-l susțină marți, 11 iunie, la Arenele Romane din București a fost...

Închide