Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Profită de ultima promoție la bilete pentru concertul lui JOE COCKER

Joe Cocker va concerta în această vară la Sala Palatului din București. Cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 25% pentru orice categorie de bilete.
Joe Cocker

Joe Cocker

Joe Cocker va concerta în această vară la Sala Palatului din București. Este Summer In The City, prin urmare muzica live e la ordinea zilei, iar distracția devine și mai accesibilă. Fanii lui Joe Cocker pot profita joi și vineri de ultima reducere de prețuri comunicată de organizatorul Project Events. Cumpărătorii vor beneficia de o reducere substanțială de 25% pentru orice categorie de bilete - mai puțin a patra, devenită sold-out.

Joe Cocker

Joe Cocker aduce Summer in the City of Bucharest

Promoția este valabila doar joi și vineri - 3-4 iunie 2013, fiind disponibilă online pe Biletoo.ro și următoarele magazine: BILETOO din Unirea Shopping Center, BILETOO din incinta Cinema Patria, librăria Mihai Eminescu, magazinul BiletFan de la Stația de Metrou Unirii 1. Prețurile biletelor la concertul lui Joe Cocker devin următoarele:

  • 750 lei - categoria VIP (pret întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plătește doar 565 lei
  • 400 lei - categoria I (pret întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plătește doar 300 lei
  • 300 lei - categoria II (pret întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plătește doar 225 lei
  • 200 lei - categoria III (pret întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plătește doar 150 lei
  • 135 lei - categoria IV - SOLD OUT

Fanii lui Joe Cocker îl pot vedea pe artist live pe 4 august la Sala Palatului, vizita sa făcând parte din turneul de promovare al noului sau album - „Fire It Up”. Evenimentul este organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

În vârstă de 69 de ani, Cocker este unul dintre cei mai populari și prolifici artiști internaționali, având în spate o carieră muzicală de peste 40 de ani și 22 de albume de studio. Revista Rolling Stone l-a plasat în topul celor mai buni 100 de cântăreți. Joe Cocker deține un Premiu Grammy din 1983 pentru hitul său Number one - "Up Where We Belong", un duet cu Jennifer Warnes. Din discografia sa, amintim cele mai cunoscute melodii interpretate de-a lungul timpului: "With a Little Help From My Friends", "Cry Me a River", "You Are So Beautiful", "Up Where We Belong", "Unchain My Heart", "Now That the Magic Has Gone", "Summer in the City", "Don't Let Me Be Misunderstood", "N'Oubliez Jamais", "First We Take Manhattan", "Never Tear Us Apart" și "You Can Leave Your Hat On" - ajunsă cea mai celebră piesă de striptease.

Joe Cocker - Summer In The City

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Joe Cocker
RECOMANDARE:Cumpără un disc Joe Cocker

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corina este hippie în noul clip "Roata se întoarce" - VIDEOCLIP

Corina a lansat clipul "Roata se întoarce". Artista este wild, hippie și cântă la o petrecere într-un hambar cu fân,...

Închide